adscode
adscode

BAŞARIYA TEŞVİK DOĞA OKULLARI’NDAN

MEB’in özel okul teşviği için son başvuru tarihi 19 Eylül...

BAŞARIYA TEŞVİK DOĞA OKULLARI’NDAN
Özel Okullar
Milli Eğitim Bakanlığı’nın ‘’özel okul teşviği’’ olarak bilinen ‘eğitim öğretim desteği’ için son başvuru tarihi 19 Eylül Pazartesi günü olarak belirlenirken, devletin teşvik kapsamındaki okullar listesinde Doğa Okulları 106 kampüsünün tümüyle birden yer aldı. Mevcut öğrenciler ve çocuklarının Doğa Okulları’nda eğitim görmesini isteyen veliler, başvuru yaparak teşvikten yararlanabilecek.

Milli Eğitim Bakanlığı’nın ‘özel okul teşviği’ olarak bilinen ‘eğitim öğretim desteği’ kapsamındaki okullar listesinde Doğa Okulları bu yıl tüm kampüsleriyle yer aldı.

Teşvikten yararlanmak isteyenler için son tarih 19 Eylül Pazartesi günü olarak belirlenirken, Doğa Okulları, Bakanlığın açıkladığı teşvik kapsamındaki okullar listesinde bu yıl 106 kampüsünün tümüyle birden yer aldı. Kurumun öğrencileri ve çocuklarının Doğa Okulları’nda eğitim görmesini isteyen veliler, başvuru yaparak bu imkandan yararlanabilecek.

Yerleştirme sonuçları Bakanlık tarafından 20 Eylül’de ilan edilecek. Eğitim öğretim desteğine hak kazanan öğrenciler, yerleştiği özel okula nakil ve kayıt işlemlerini 21-26 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirecek.

Boş kalan kontenjanlar için aynı tercihler üzerinden 27 Eylül’e kadar ek yerleştirme yapılacak. Ek yerleştirme ve kayıtlar da 27-30 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

106 kampüsü, 70 bin öğrencisi, 8 bin öğretmeni ve 11 bin çalışanıyla global bir eğitim kurumu olan Doğa Okulları’nın öğrencileri, anaokulundan liseye kadar her kademede, özgün eğitim modelleriyle, özgür düşünen, içinde yaşadığı topluma duyarlı, özgüveni yüksek bireyler olarak yetişiyor. Doğayı temel alarak geliştirilen eğitim konseptiyle, klasik kalıpları yıkarak eğitimde yaparak ve yaşayarak öğrenme anlayışını sistemleştiren Doğa Okulları, öğrencilerini sadece akademik anlamda değil her alanda geliştiriyor ve hayata hazırlıyor.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)