adscode
adscode

Akbank Kredi Kartı Başvurusu

Akbank Kredi Kartı Başvurusu Banka ve Krediler olarak bu yanımız içerisinde Akbank kredi kartı başvurusu hakkında bilgi vermeye çalışacağız.

Akbank Kredi Kartı Başvurusu
Gündem
Güncelleme : 29-Aug-19 16:19

Akbank Kredi Kartı Başvurusu Banka ve Krediler olarak bu yanımız içerisinde Akbank kredi kartı başvurusu hakkında bilgi vermeye çalışacağız. Akbank, dijital bankacılık devrini açtığından dolayı kredi kartı başvurularını oldukça kolay seçenekler üzerinde almakta. Başvuruları başta banka şubeleri üzerinden alan Akbank, SMS, internet ve mobil bankacılık üzerinden de kredi kartı başvurusu alıyor. Akbank içerisinde birbirinden farklı özelliklere sahip birçok gibi kartı türü bulunuyor. Örneğin öğrenciler için farklı bir kredi kartı türünün bulunduğunu, sürekli seyahat edenler için farklı bir kredi kartı türü sunuluyor. Aynı zamanda ev hanımları, emekliler ve işletme sahipleri içinde birçok kredi kartı seçeneği bulunuyor.

Akbank Kredi Kartı özellikleri

  • Hızlı para özelliği sayesinde Akbank kredi kartları üzerinden 12 ay vadeli nakit para çekiminde bulunabilirsin.
  • İsteyen kişiler, Axess kredi kartı üzerinden ödemelerini 3 ay ertelemeli olarak yapabilirler.
  • Anlaşmalı üye işyerleri üzerinden yapılan alışverişlerde Axess kredi kartı kullanıcılarına +10 aya varan ekstre taksitler sunulmaktadır.
  • 000 TL'ye kadar olan tek çekim alışverişlerinizi daha sonradan 3 taksite kadar bölerek ödeyebilirsiniz.
  • Anlaşmalı üye işyerleri üzerinden yapılan alışverişlerden Chip para kazanabilir, kazandığınız bu paraları bir sonraki alışverişlerde kullanabilirsiniz.

Şu an için Akbank içerisinde 6 çeşit kredi kartı bulunmaktadır. Kredi kartı başvurusu ardından bu kredi kartlarının yıllık kullanım ücretleri hakkında da bilgi vereceğiz.

Akbank Kredi Kartı Başvurusu

www.bankavekrediler.com olarak internet sitemiz içerisinde bu konu ile ilgili ayrıntılı bilgilere yer vermiştik. Tekrardan Akbank kredi kartı başvurusu ile ilgili bilgi verecek olursak;

  1. SMS İle Kredi Kartı Başvurusu: Akbank Axess kredi kartı başvurusunu SMS üzerinden yapabilirsiniz. Bunun için öncelikle mesajlar kısmına girip "AXESS" yazıp 5590'a mesaj göndermeniz gerekiyor. Geri dönüş ortalama olarak birkaç dakika içerisinde olmaktadır.
  2. İnternet Üzerinden Kredi Kartı Başvurusu: Akbank, internet sitesi üzerinden kredi kartı başvurusu almaktadır. akbank.com adresine giriş yaptığınızda sağ üst bölümde kredi kartı başvurusu yapılabilecek alanı görebilirsiniz.
  3. Akbank Müşteri Hizmetleri: 444 25 25 telefon numarasını arayarak da Axess kredi kartı başvurusunda bulunabilirsiniz. Akbank Müşteri hizmetleri, özellikle Akbank müşterilerine bu konuda yardımcı olmaktadır.
  4. Akbank Direkt: Akbank mobil uygulaması üzerinden de kredi kartı başvurusunda bulunabilirsiniz. Başvuru sonucu oldukça hızlı bir şekilde açıklanan bu seçenekler kredi kartı almanız saniyeler sürmektedir.
  5. Son olarak ise ülke genelinde bulunan tüm Akbank ATM'lerinden Axess kredi kartı başvurusunda bulunabilirsiniz.

Başvuru sonuçları genellikle aynı gün içerisinde açıklanmaktadır. Kredi notuna göre yapılan değerlendirmeler, işleyişin saniyeler içerisinde sonuçlanmasını sağlıyor.

Akbank Kredi Kartı Yıllık Ücretleri

Akbank, sunmuş olduğu kredi kartı hizmetlerinden yıllık berinde oranda ücret kesintisi uygulamaktadır. Bu ücretler;

  • Axess Free: 0 TL
  • Exi26: 25 TL
  • Wings Black: 190,5 TL
  • Axess Klasik: 108,5 TL
  • Axess Gold: 122 TL

Axess Platinium: 136 TL gibi ücretler alınmaktadır. Detaylı bilgi için www.bankavekrediler.com adresini ziyaret edebilirsiniz.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)