adscode
adscode

"Başınıza İcat Çıkarıyoruz!"

Manisa Akhisar Başlamış Köyü'nde bulunan Ceyhan Karasoy Ortaokulu'nda görevli idealist öğretmenden "Akhisar'a icat çıkaracağız" çalışması...

"Başınıza İcat Çıkarıyoruz!"
Eğitim
Manisa Akhisar Başlamış Köyü'nde bulunan Ceyhan Karasoy Ortaokulu'nda görevli idealist öğretmen okulda laboratuvar olmaması nedeni ile çocuklara yeni dönemde kullanılmak üzere bir laboratuvar kurmak amacı ile  "Akhisar'a icat çıkaracağız" şeklinde çalışma yapıyor. Malzeme yardımlarının yanında okulda laboratuvara yer olmadığından okulun bahçesine kurulacak bir konteynere de ihtiyaç var. Herkesten yardımları bekleniyor.

İşte yapılan duyuru:
Başınıza İcat Çıkarıyoruz ! 
Çocuklara inanıp onlara fırsat verdiğimizde bir şekilde başarıya ulaştıklarını gördük.
Biz de Başlamış Köyü Okulu çocuklarına inanıyor ve kısıtlı olan imkanlarımızın onları sınırlandırmasına izin vermiyoruz.
Ve okulların kapandığı bugün, çocukların geleceklerine aydınlık bir kapı aralamak adına okulumuz bahçesinde konteynırlardan oluşacak bir atölye, laboratuvar ve proje alanı oluşturmak istiyoruz.
Siz de çocuklarımızın bilim ile üretmelerine destek olmak isterseniz -kullanılmış dahi olsa- elinizdeki her türlü bilim/teknoloji eğitim materyallerine talibiz... 
Gelin hep birlikte başımıza icat çıkaralım.. 
 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)