adscode
adscode

Batan Projelere Can Suyu Verilecek

​İstanbul Şehir Üniversitesi’nde düzenlenecek ‘Fail Conf’ konferansı ile başarısızlıkla sonuçlanan yatırımlar küllerinden doğacak.

Batan Projelere Can Suyu Verilecek
Üniversite
Başarısızlığının nedenini en iyi ortaya koyan ve gelecek için umut veren üç katılımcının projesi, profesyonel mentorlük ve maddi destekle ekonomiye tekrar kazandırılacak.
 
Her başarısızlık içinde yeni fırsatlar barındırır düşüncesiyle yola çıkan ‘Fail Conf’ Türkiye’de bir ilke imza atacak. İstanbul Şehir Üniversitesi’nin ev sahipliği, Nomad ve Webbox ve İstanbul Şehir Üniversitesi Kuluçka Merkezi’nin işbirliği ile gerçekleşecek olan ‘Fail Conf’ projeleri başarısızlıkla sonuçlanmış girişimcilere yeni bir umut olacak.
 
En güzel batan 3 girişim yeniden hayata dönüyor

23 Ağustos 2014 Cumartesi günü gerçekleşecek etkinlikte katılımcılar, hayal kırıklıklarıyla sonuçlanan girişimlerini sektör uzmanlarıyla paylaşacak. Her biri kendi alanında isim yapmış uzmanlar, katılımcıların yatırımlarını ve başarısızlık nedenlerini değerlendirip projeyi yeniden ele alacaklar.
Yatırımcıların sunumları ve uzmanlar tarafından yapılan değerlendirmeler sonucu başarısızlık nedenini en iyi ifade eden ve ilerisi için umut vaad eden üç katılımcının projesi yatırımı hak edecek. Etkinlik katılımcı proje sahiplerinin yanı sıra dinleyicilerin de katılımına açık.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)