adscode
adscode

Batarya rekortmeni Sony

Batarya testlerinin yeni rekortmeni Xperia Z3 oldu.

Batarya rekortmeni Sony
Bilim Teknoloji
iPhone 6 Plus’ın 6. Sırada kendine yer bulduğu testin sonucunda Xperia serisinin son üyesi Xperia Z3 liderliğini ilan etti.

Japon merkezli üretici Sony, yeni ve oldukça önemli bir rekor ile karşımıza çıktı. Sony tarafından IFA 2014’te tanıtımı gerçekleştirilen yeni nesil üst seviye akıllı telefon modeli Xperia Z3, kendine özgü kasa tasarımının beraberinde batarya performansı ile de dikkatleri üzerine çekti. Xperia Z3, Samsung’un Galaxy Note 4’ü ile Apple’ın iPhone 6 Plus modelinin de aralarında bulunduğu en iyi batarya gücüne sahip cihazlar listesinde rakiplerini geride bırakacak listenin zirvesine yerleşmeyi başardı.

REKOR: 9 SAAT 29 DAKİKA!

Akıllı telefon sektöründeki sızıntı haberleriyle olsun, karşılaştırma ve test raporlarıyla olsun ciddi bir popülarite yakalayan Phonearena, yeni bir liste paylaştı. Yeni nesil akıllı telefonların bulunduğu listede ayrıca cihazların batarya gücü ve pil ömrü bilgilerine yer verilmiş. 3100 mAh batarya gücü ile dikkatleri üzerine çeken Sony Xperia Z3, ayrıca pilini tasarruflu kullanmayı da başarmış.

3100 mAh bataryası ile 9 saat 29 dakika 4G/LTE kullanımıyla listenin zirvesine oturan Xperia Z3’ü 4100 mAh pil gücüyle Huawei Ascend Mate 7 takip ediyor. Geçtiğimiz günlerde çıkışını gerçekleştiren iPhone 6 ve iPhone 6 Plus’lar ise listenin 6. ve 10. sıralarında yer alıyor.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)