adscode
adscode

Bayram bağışları Darüşşafaka’ya…

Babası veya annesi hayatta olmayan binlerce çocuğa 152 yıldır eğitimde fırsat eşitliği sağlayan Darüşşafaka Cemiyeti, bu bayram da eğitimin olmazsa olmaz olduğuna inananları az çok demeden destekte bulunmaya…

Bayram bağışları Darüşşafaka’ya…
Okullardan Haberler
Darüşşafakalı öğrencilerin eğitim giderlerinin yanı sıra barınma, sağlık, giyim, kırtasiye gibi tüm ihtiyaçları değerli hayırseverlerin bağışlarıyla karşılanıyor.

Yeni bağış kampanyasıyla kamuoyuna “bazı harcamalar olmasa da olur, ama eğitim olmazsa olmaz” diye seslenen Darüşşafaka, dayanışma ve paylaşma duyarlılığının en fazla arttığı Ramazan ayında da hayırseverleri bayram bağışı yapmaya çağırıyor. Önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da “fitre ve zekât” bağışı kabul eden Darüşşafaka, hayırseverlere, "Bağışlarınızla, çocuklarımızın anne ya da babaları yanlarında olamasa da iyi bir gelecekleri olur" mesajı veriyor.

Eğitimde fırsat eşitliğinin ülkemizdeki sembolü olan Darüşşafaka, babası veya annesi hayatta olmayan, maddi olanakları yetersiz, yetenekli çocuklarımızı 10 yaşındayken ailelerinden emanet alarak onlara uluslararası standartlarda eğitim fırsatı sunuyor. Her bir çocuğun düşünen, araştıran, sorgulayan, özgüvenli ve topluma karşı sorumlu, lider bireyler olarak hayata atılmasını sağlayan Darüşşafaka’da ortaokul birinci sınıftan lise mezuniyetine kadar tam burslu, yatılı, İngilizce eğitim veriliyor.

Ramazan Bayramı’nda geleceğimizin temsilcileri çocuklarımızın eğitimine katkıda bulunmak isteyenler, Darüşşafaka’ya bağış yaparak eğitimde fırsat eşitliğine destek verebilir. Bağış yapılabilecek bankaların hesap numaralarına ve online bağış sayfasına www.darussafaka.org adresinden ulaşılabilir. İsteyenler, tüm operatörlerde geçerli olan Darüşşafaka’nın kuruluş tarihi 1863’e mesaj atarak 5 TL bağış yapabiliyor.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)