adscode
adscode

BEYKOZ ÜNİVERSİTESİ’NDEN YÜZDE 100 BURS FIRSATI

Beykoz Üniversitesi, Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu’nun geçmişi üzerine inşa ettiği yenilikçi yapısı ile 2017-2018 Eğitim-Öğretim döneminde ilk öğrencilerini karşılamaya hazırlanıyor.

BEYKOZ ÜNİVERSİTESİ’NDEN YÜZDE 100 BURS FIRSATI
Üniversite
Beykoz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Durman, bu yıl fakültelerin lisans bölümlerine tüm öğrencilerin yüzde 100 burslu olarak alınacağını belirterek, “Bu yıl fakülte lisans bölümlerimizi tercih eden ve kazanan 180 öğrenci, hiçbir ücret ödemeden üniversitemizde okuyabilecek. Burslar öğrencilerin öğrenim süreleri boyunca geçerli olacak” dedi

Beykoz Üniversitesi, Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu’nun geçmişi üzerine inşa ettiği yenilikçi yapısı ile 2017-2018 Eğitim-Öğretim döneminde ilk öğrencilerini karşılamaya hazırlanıyor. Beykoz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Durman, lojistik sektöründeki eğitimli ve iyi yetişmiş insan kaynağı ihtiyacından yola çıkan Türkiye Lojistik Araştırmaları ve Eğitimi Vakfı’nın, Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu’nu 2008’de hayata geçirdiğini belirterek, “Yüksekokulumuz bugüne kadar sektörün ihtiyaç duyduğu yetkinliklere sahip 2500 mezun verdi” dedi.

Uluslararası standartlarda

Yüksekokulun ardından yine vakıf tarafından kurulan Beykoz Üniversitesi ile, gençleri uluslararası standartlarda, örnek bir üniversite ile tanıştırmak için çalıştıklarını kaydeden Mehmet Durman şöyle devam etti: “Beykoz Üniversitesi bünyesinde, İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi, Sanat ve Tasarım Fakültesi, Sosyal Bilimler Fakültesi, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi olmak üzere dört fakülte ile Yabancı Diller Yüksekokulu ve Sivil Havacılık Yüksekokulu da olacak. Üniversitemizde ayrıca, Meslek Yüksekokulu, Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu olmak üzere iki meslek yüksekokulunun yanı sıra yüksek lisans ve doktora programlarının sunulacağı bir Lisansüstü Programlar Enstitüsü olacak.”

Tüm öğrenim süresince geçerli

Bu yıl lisans alanlarında İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi, Sanat ve Tasarım Fakültesi ve Sivil Havacılık Yüksekokulu’na öğrenci alacaklarını vurgulayan Mehmet Durman, ön lisansta ise Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu ve yeni açılacak Meslek Yüksekokulu’na öğrenci kabul edeceklerini kaydetti. Durman, üniversitenin ilk lisans öğrencilerini alacak olması nedeniyle bu yıl büyük bir kolaylık sağladıklarını belirterek, “Bu yıl fakültelerdeki lisans bölümlerine tüm öğrenciler yüzde 100 burslu alınacak. Yani Beykoz Üniversitesi İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi, İşletme (Türkçe), İşletme (İngilizce), Uluslararası Ticaret (İngilizce), Lojistik Yönetimi (İngilizce), Sanat ve Tasarım Fakültesi, Dijital Oyun Tasarımı (Türkçe) ve İletişim Tasarımı (Türkçe) bölümlerini tercih eden ve kazanan 180 öğrenci hiçbir ücret ödemeden okuyabilecek. Burslar öğrencilerin öğrenim süreleri boyunca geçerli olacak. Öğrenciler, yüksekokul lisans bölümleri ve ön lisans bölümlerinde ise yüzde 100 ve yüzde 50 oranlarında burslu olarak öğrenim görebilecek” diye konuştu.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)