adscode
adscode

Bezmialem’de Öğrenciler Müziğe Doyacak

2014-2015 eğitim öğretim yılının sonuna yaklaşırken Bezmialem Vakıf Üniversitesi “En Yeşilaycı Bahar Şenliği” sloganıyla gerçekleştireceği bahar şenliğinin programını öğrencileriyle paylaştı.

Bezmialem’de Öğrenciler Müziğe Doyacak
Üniversite

2 gün sürecek etkinliklerde bağımlılık seminerlerinden, tiyatrolara, karaoke, ödüllü oyunlardan başta Murat Dalkılıç ve Osman Vahit Özdal olmak üzere farklı sanatçılar ve müzik gruplarının da yer aldığı şenlikle öğrenciler yılın yorgunluğunu atacak.

21 Mayıs Perşembe günü açılışı yapılacak olan alkol ve sigaranın yasak olduğu “En Yeşilaycı Bahar Şenliği”, “Bağımlılıktan Yaşamın Renklerine” sergisiyle başlayacak. Karaoke ve oyun etkinliklerinin ardından İsmail Memiş tarafından “Teknoloji ve Sosyal Medya Bağımlığı” semineri  verileceği günün geri kalanında ise Zümrüdüanka Ritim Grubu, TRNC, Bezmialem Türk Halk Müziği Korosu, Osman Vahit Özdal konserleri gerçekleştirilecek.

BVU Müzik Kulübü-Gökaybeyler, Kaldırım, Piyasa, Jauja, The Pilots isimli grupların konserleri ve karaoke, ödüllü oyunlar gibi etkinliklerin düzenleneceği şenliğin ikinci günü Ceyhun Yılmaz’ın “Sosyal Medya Nasıl Kullanılmaz” isimli Stand-Up gösterisi ardından 19.00’da yapılacak Murat Dalkılıç konseriyle noktalanacak. 

Öğrenci kimliğiyle ücretsiz olarak girilebilen şenlik 21-22 Mayıs’ta Fatih’te bulunan Bezmialem Vakıf Üniversitesi’nde yapılacak. 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)