adscode
adscode

Bilgi Öğrencisi Cumhurbaşkanı İle Buluşacak!

İstanbul Bilgi Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencisi Çağdaş Yıldız, “Cumhurbaşkanı’na Sorun” uygulamasında 13 bin 750 soru arasından ilk 10’a kalarak 27 Ocak Cuma günü Çankaya Köşkü’nde…

Bilgi Öğrencisi Cumhurbaşkanı İle Buluşacak!
Üniversite

Cumhurbaşkanlığı’nın internet sitesinde başlatılan “Cumhurbaşkanı’na Sorun” uygulamasının ilk etabında, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e, en iyi soruyu soran 10 kişi, 27 Ocak Cuma günü Çankaya Köşkü’nde Cumhurbaşkanı’nın konuğu olacak. 

Bir haftada 13 bin 750 soru yöneltildi

Cumhurbaşkanlığı internet sitesinde başlatılan “Cumhurbaşkanı’na Sorun” uygulamasının ilk etabı sonuçlandı. 1 Ocak tarihinden 7 Ocak tarihine kadar Cumhurbaşkanlığı internet sitesini aracılığıyla, Cumhurbaşkanı’na yöneltilen sorular alındı. Moderatör tarafından okunan 13 bin 750 sorudan 220 tanesi oylamaya açıldı. 20 Ocak’a kadar süren halk oylamasının ardından Cumhurbaşkanı’na sorulmak üzere en iyi 10 soru belirlendi. Soruların ’beğenilip-beğenilmediği’ ne ilişkin iki seçeneğin bulunduğu oylamaya, 2 milyon üzerinde kişi katıldı.

 İstanbul Bilgi Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencilerinden Çağdaş Yıldız, “Türkiye’nin yeni aktif dış politikasına bağlı olarak son yıllarda uluslararası örgütlerde yönetici pozisyonlarına Türklerin gelmesi olağanlaştı. Sizin de göreviniz sonrası böyle bir düşünceniz var mı? BM Genel Sekreterliği gibi bir göreve gelseniz BM’ye nasıl bir işlevsellik ve vizyon katarsınız ?” sorusu ile Çankaya’ya gidecek 10 kişi arasında yer almaya hak kazandı.

Cumhurbaşkanı ile bir araya gelecekler, sorularının cevaplarını alacaklar

Cumhurbaşkanı, 27 Ocak Cuma günü 10 kişi ile bir araya gelerek soruları cevaplandıracak. Buluşma, 28 Ocak 2012 Cumartesi günü Cumhurbaşkanlığının internet sitesinden yayımlanacak.

 

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)