adscode
adscode

Bilgi'de Yeteneğine Göre Eğitim Fırsatı

Üniversitelere kayıt heyecanının yaşandığı bugünlerde özel yetenek sınavları için de geri sayım başladı. Lisans Yerleştirme Sınavı'ndan (LYS) 140 veya üzeri puan alan öğrenciler, Ağustos ayı içerisinde…

Bilgi'de Yeteneğine Göre Eğitim Fırsatı
Üniversite

İstanbul Bilgi Üniversitesi'nin, özel yetenek sınavıyla öğrenci kabul eden Müzik, Moda Tasarımı, Spor Yöneticiliği ile Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetimi programlarına başvurular devam ediyor. Mülakat ve yazılı sınav prosedürüne göre öğrenci kabul edilecek bölümlerde yazılı sınavlar; Müzik Bölümü için 10 Ağustos Pazartesi, Spor Yöneticiliği Bölümü ile Moda Tasarımı Bölümü için 17 Ağustos Pazartesi, Sahne ve Gösteri Sanatları Bölümü için ise 25 Ağustos Salı günleri yapılacak.

Müzik Lisans Programı, 7 Ağustos'a kadar öğrencilerin başvurularını kabul edecek. Başvurular sonrasında öğrenciler 10 Ağustos 2015Pazartesi günü yazılı sınava girecek. Mülakatlar ise 12-13-14 Ağustos 2015 tarihlerinde İstanbul Bilgi Üniversitesi santralistanbul Kampüsü'nde gerçekleştirilecek.

İstanbul Bilgi Üniversitesi'nin, 14 Ağustos'a kadar öğrenci başvurularına açık olacak Moda Tasarımı Bölümü17 Ağustos 2015, Pazartesi günü çizim sınavı gerçekleştirecek. 18 Ağustos Salıgünü ise öğrenciler mülakata alınacak. Dolapdere Kampüsü, Moda Tasarımı Atölyesi'nde düzenlenecek her iki sınav da saat 10.00'da gerçekleştirilecek.

Haziran ayında düzenlediği birinci etap yetenek sınavıyla ilk öğrencilerini kabul eden BİLGİ Spor Yöneticiliği Bölümü'nün, ikinci etap yetenek sınavlarına başvurular 16 Ağustos'a kadar devam edecek. Başvuru sonrası adaylar, 17 Ağustos 2015, Pazartesi günü düzenlenecek yazılı sınava, 18 Ağustos Salı günü de mülakata tabi tutulacak. 19 Ağustos Çarşamba günü öğrenciler, İstanbul Bilgi Üniversitesi'nin programı ortaklaşa yürüttüğü Sportsnet Group ile tanışma toplantısı yapılacak. Bölümün sınav ve mülakatları BİLGİ santralistanbul Kampüsü'nde, Sportsnet Group ile görüşme ise Maslak Ata Center'da gerçekleştirilecek.

Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetimi Programı ise aday başvurularını, 24 Ağustos'a kadar kabul edecek. Öğrenciler, 25 Ağustos 2015, Salı günü santralistanbul Kampüsü'nde yazılı sınav ile birlikte mülakata katılacak. 26 Ağustos Çarşamba günü ise bölüme girmeye hak kazanan başarılı öğrenciler seçilecek.

İstanbul Bilgi Üniversitesi'nin özel yetenek sınavlarına başvuru koşulları ve bölümlerle ilgili detaylı bilgi için www.bilgi.edu.tr adresi ziyaret edilebilir.

 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)