adscode
adscode

BİLİŞİMCİLERDEN MEB BÜROKRATLARINA ANLAMLI ÇAĞRI

Bilişim Teknolojileri seslerini her yerde duyurmaya devam ediyor. Bilişim Teknolojileri Öğretmenleri şimdi de Milli Eğitim Bakanlığı bürokratlarına 100'den fazla turistin dilinden bir video çektiler...

BİLİŞİMCİLERDEN MEB BÜROKRATLARINA ANLAMLI ÇAĞRI
Eğitim
Bilişim Teknolojileri Öğretmenleri, Türkiye'nin geleceği için Milli Eğitim Bakanlığı Bürokratlarına anlam dolu bir çağrıda bulundu. Çeşitli ülkelerden İstanbul'a gelmiş yüzden fazla sempatik yüz ifadeleri ile turistlerle yaptıkları video paylaşım rekoru kırıyor...
 
Bilişim Teknolojileri Öğretmenleri, gelişmekte olan ülke yoktur gelişmekte olan millet vardır bu da ancak eğitim ile olur diyorlar. Milli Eğitim bürokratlarının artık taşın altına elini koyması gerekir diyerek çocuklarımızın ilkokuldan itibaren teknolojiye karşı bilgi, beceri ve yeteneklerinin bilişim eğitimi ile keşfedilip geliştirilmesi gerektiğini dikkat çekiyorlar.
 
Yüzlerce turist ise Milli Eğitim Bakanlığı Bürokratlarına ve Türk milletine şöyle seslendi:
 
Milli Eğitim Bakanı Sayın Nabi Avcı hocamıza, Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin hocamıza ve Talim Terbiye Kurulu Başkanı Sayın Emin Karip hocamıza çağrımızdır:
 
• Okullarımız da Teknolojinin gerçekten etkin bir şekilde kullanılabilmesi için başka branşlara verilen 100 saatlik BTR kursları kapatılmalı, bu işin ehli olan Bilişim Teknolojileri Öğretmenleri için BTR normu açılmadır.
 
• Türkiye'nin Bilişim Teknolojileri geleceği içinse; Bilişim Teknolojileri ve Yazılım dersi her kademede zorunlu olmalıdır. Ancak bu şekilde küçük yaştan çocuklarımız programlama ile tanışıp yazılım ve teknolojiyi yalnızca tüketen bir nesil değil; üreten bir nesil de yetiştirilmiş olunur.
 
'
'Gelecek Bilişimle Gelecek"

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

 

 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)