adscode
adscode

Bilyoner.com'un TESYEV'e desteği artarak devam ediyor

​Bilyoner.com, Türkiye Engelliler Spor Yardım ve Eğitim Vakfı'na (TESYEV) 2007 yılından bu yana verdiği desteği sürdürüyor.

Bilyoner.com'un TESYEV'e desteği artarak devam ediyor
Türkiye'den Haberler
"Eğitim İçin El Ele" projesi kapsamında bugüne dek Bilyoner.com'un ve üyelerinin TESYEV'e bağışladığı tutar 900 bin TL'yi aşarken, sponsorluğunu Bilyoner.com'un üstlendiği bugüne kadar toplam 110 öğrenci ve 17 engelli sporcu farklı branşlarda önemli başarılara imza atıyor.

Türkiye'nin lider şans oyunları sitesi Bilyoner.com, Türkiye Engelliler Spor Yardım ve Eğitim Vakfı'na (TESYEV) desteğini artırarak sürdürüyor. Bilyoner.com'un ve üyelerinin 2007 yılında başlayan "Eğitim İçin El Ele" projesi kapsamında bugüne dek TESYEV'e bağışladığı tutar 900 bin TL'yi aşmış bulunuyor.

Bilyoner.com, bağışlarla desteklediği TESYEV'i öğrenci bursları ve sporcu sponsorluklarında da yalnız bırakmıyor. Bilyoner.com'un projenin başlangıcından bu yana burs verdiği engelli üniversite öğrencisi sayısı 110'u bulurken, sponsor olduğu sporcu sayısı da 17'ye ulaştı. Bilyoner.com'un sponsorluğunu üstlendiği engelli sporcular, farklı spor dallarında önemli başarılara imza atıyorlar.

Engelli sporculardan başarı hikayeleri

21 yaşındaki Hamide Kurt bu sporculardan biri. Yüzde 94 oranında bedensel engeli bulunan Hamide, atletizmdeki başarılarıyla göz dolduruyor. Avrasya Maratonu'nda dört kez birinci olan Hamide'nin farklı ülkelerde düzenlenen yarışmalarda çok sayıda birinciliği de bulunuyor.

Yine Bilyoner.com sponsorluğunda spor yaşamını sürdüren görme engelli Duygu Çete Artar, 2012 Londra Paralimpik Oyunları'nda judoda bronz madalya alarak, görme engelliler adına bir ilke imza atmayı başardı. Yüzde 70 oranında bedensel engelli Çağla Baş tekerlekli sandalye basketbol ve atıcılıkta, yüzde 54 oranında bedensel engelli Ali Öztürk masa tenisinde, yüzde 82 bedensel engelli Zübeyde Süpürge ise atletizmde ulusal ve uluslararası çaptaki müsabakalarda dereceleri bulunan sporculardan sadece birkaç olarak sıralanıyor.

Destek "1 Sizden 2 Bizden" ile sürüyor

Bilyoner.com, 2013 yılından itibaren sürdürdüğü yeni projesi "1 Sizden 2 Bizden" ile üyelerinin yaptığı bağışın iki katını TESYEV'e bağışlıyor. bilyoner.com/tesyev-bagis linkinden ulaşılabilen uygulamada, sistem, üyenin bağışladığı tutarın iki katını otomatik olarak Bilyoner.com adına hesaplayarak toplam bağış tutarını gösteriyor.

 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)