adscode
adscode

BİR ÇOCUĞUN PSİKOLOJİK DOĞUMU, SAĞLIKLI RUHSAL GELİŞİM İÇİN İLK ADIMLAR KONFERANSI

Dünya’da sosyal refah ve adaletin sağlanması, korunması ve geliştirilmesine katkı sağlayacak öncü çalışmaları yürütmek vizyonuyla kurulan “Uluslararası Travmadan Koruma&Tedavi ile Yeni Başlangıçlar…

BİR ÇOCUĞUN PSİKOLOJİK DOĞUMU, SAĞLIKLI RUHSAL GELİŞİM İÇİN İLK ADIMLAR KONFERANSI
Etkinlikler
Çağdaş dünya ile bütünleşmiş güçlü bir sivil toplum oluşumuna katkı sağlamak misyonuyla ilerleyen dernek, dezavantajlı durumda olan, toplumsal veya bireysel travma yaşamış kişilerin bedensel, ruhsal ve sosyal iyilik ve sağlıklarına kavuşmaları için, travma alanında, ulusal ve uluslararası bilimsel ve sosyal faaliyetler planlamayı amaçlıyor.

YENİ BAŞLANGIÇLAR DERNEĞİ, yine bu misyon doğrultusunda 17 Aralık Pazar günü saat 10.00’da Irmak Okulları Kültür Merkezi’nde bir konferans düzenliyor. Konferansta MD FAAP Çocuk Ergen Sağlığı ve Hastalıkları ve Bebek Ruh Sağlığı Uzmanı Dr.Beril Bayrak Bulucu, Psikodrama Terapisti ve Eğitmeni, Keşkesiz Doğum Eğitmeni Uzman Psk.Neşe Karabekir, MD, MRCPsych Çocuk Ergen Aile Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı, Psikodinamik Psikoterapist Uzman Dr.Esra Çağlar ve Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı, Perinatoloji Uzmanı Opr.Dr.Petek Arıoğlu konuşmacı olarak yer alacak. Anne- baba- bebek bağlanması, yeni teoriler, yaklaşımlar ve tedavilerle ilgili bilgilerin verileceği konferansta, insanın psikolojik temellerinin hayatın hangi evresinde atıldığı, aileden gelen genetik, epigenetik ve aile yaşanmışlıklarının etkileri, bebeklerin duyguları, bebeklerde psikolojik travma konusunda bilgiler paylaşılacak.

Konferans 17 Aralık Pazar günü saat 10.00’da Irmak Okulları Kültür Merkezinde gerçekleşecek. Konferansa eğitimciler, psikologlar, pediatristler, jinekologlar, ebeler, anneler ve babalar, sağlıklı nesil yetiştirmenin değerini bilen herkes katılabilir. Konferansa katılım ücreti 150 TL.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)