adscode
adscode

Bir velinin "seviye sınıfları" serzenişi...

Liselerde seviye sınıfları oluşturulabilir mi? Lisede okuyan bir öğrencinin velisi tarafından gönderilen bir mesajı sizlerle paylaşıyoruz. Veli tarafından okuldaki seviye sınıflarına serzenişte bulunuluyor.

Bir velinin "seviye sınıfları" serzenişi...
Eğitim

"Merhabalar. Kızım lise 12. sınıfta okuyor, sayısal bölümde ama 450 puanla yerleştiği okulunda artık okumak istemiyor. Sebebiyse okul müdürünün tüm okulda seviye sınıfları oluşturması. Bugün öğrendik ki, yıllarca alıştığı sınıfı ve arkadaşlarını bırakarak başka bir sınıfa zorla geçirmiş okul müdürü. Okulda tembel çalışkan diye bir ayrım olabilir mi? Neye göre yapılıyor bu ayrım?

Kızım, 11 sınıfta iftihar belgesi almıştır. Hiçbir disiplin suçu yoktur. İlgili kişi, velilerce defalarca şikayet edilmiş olmasına rağmen, okulun yaptığı bu uygulama doğruymuş gibi kabul ediliyor. Şimdi kızım okula gitmek istemiyor. Cumhurbaşkanımıza şikayet ettik, sonuç bekliyoruz.

Okulda ayrıca seviye sınıfları oluşturulabilir mi? Kızım 1 yıldır bu korkuyla  tedavi görmeye başladı. AÇIK LİSEYE KAYDOLMAK İSTİYOR. LİSENİN İÇİNDE AYRI EŞİTLİK İLKESİ Mİ GEÇERLİ? ADLİ DAVA AÇMAYI DÜŞÜNÜYORUM. SINAV DÖNEMİNE GİRMİŞ KIZIMI KAYBEDİORUM NE OLUR İLGİLENİN."


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)