adscode
adscode

Bitstrips trendi hızla yayılıyor. Bistrips nedir? Nasıl kullanılır?

İnternetteki sosyal medya uygulamalarına hergün bir yenisi ekleniyor. Bugünlerde internette yeni bir trend başladı: Bitsips. Bu uygulama sayesinde kullanıcılar kendi karikatürlerini yapabiliyorlar. Bistrips…

Bitstrips trendi hızla yayılıyor. Bistrips nedir? Nasıl kullanılır?
Dünyadan Haberler

Sosyal medyada her gün bir yeni trend başlıyor. Baadin instigram derken bu kezde Bistrips çılgınlığı başladı. Meraklılarının yakından takip ettiği bu trendler hızla yayılıyor. Kullanıcı sayısı artıyor. Peki nedir Bitstrips? Nasıl kullanılır? Nerede kullanılır? 

Kullanıcıların kendi karikatürlerini yaratmalarına olanak veren Bitstrips aslında basit bir telefon uygulaması. Android ve iOS platformlarında kullanıcılara ücretsiz olarak sunulan uygulama ile kullanıcılar sanal profil fotoğrafı oluşturabiliyorlar.

Örneğin kullanıcı karikatürlerinin saç rengini, saç stilini, göz rengini, ten rengini, çene yapısını ve bunun gibi pek çok ayrıntıyı belirleyebiliyor. Bu da kullanıcıların kendi özel karikatürlerini oluşturmalarına olanak veriyor. 

Ancak kullanıcılar isterse arkadaşlarının da bir karikatürünü oluşturabiliyor. Twitter ve Facebook'ta neredeyse hemen her saniye #Bitstrips hashtag'i altında paylaşılan bu fotoğraflardan oluşturmak istiyorsanız Facebook hesabınıza uygulamayı dahil edip masaüstünden bunu yapabilir veya uygulama olarak telefona indirip ekranınızdan Bitstrips'i kullanabilirsiniz. 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)