adscode
adscode

​Bornova Koleji

​Bornova Koleji hakkında bilgiler;

​Bornova Koleji
Özel Okullar

Kurucusu: Bülent Aydoğdu
Kuruluş yılı: 1994
Kampüs sayısı: İzmir Bornova'da yer alıyor.
Öğrenci sayısı: 1269
Eğitim dili: İngilizce, ikinci yabancı dil Almanca.
Yabancı dil olanakları: Yabancı dil eğitimi 4 yaş gurubu anasınıfından başlamaktadır. Kolej, Cambridge Üniversitesi'nin düzenlediği Young Learners, KET ve PET sınavlarına katılıyor. İlkokul çağındaki öğrencilere yabancı dili sevdirmek amacıyla şarkılarla ve oyunlarla eğitim veriliyor. Bunun yanı sıra yabancı dil geceleri ve yurt dışı gezileri düzenleniyor.
Burs olanakları: Her yıl ilkokul 4, ortaokul 5, 6, ve 7. sınıf öğrencilerinin katıldığı bursluluk sınavı düzenlemekte. Dereceye giren öğrencilere belirlenen oranlarda burs veriliyor.
Yurtdışı ve yurtiçi üniversite başarı oranları: Fen Lisesi yüzde 100, Anadolu Lisesi yüzde 92.
Ücreti: Anasınıfı 9.900 TL, İlkokul 12.500 TL, Ortaokul 14.100 TL, Anadolu ve Fen Lisesi sınıfları 16.100 TL.
Neden sizi seçsinler? Eğitim öğretim hayatında 19 yılı geride bırakan Bornova Koleji, milli ve manevi değerlere bağlı, dürüst, iyi ahlaklı, başarılı, aynı zamanda sahip olduğu bilgi ve özgüvenle sadece ülkemizde değil dünyanın her yerinde kendini kanıtlayan bireyler yetiştiriyor. Okulda çağdaş teknolojinin tüm imkanlarından yararlanarak öğrencilerin bilgi, beceri ve yetenekleri geliştirilirken uzman ve tecrübeli öğretmen kadrosu sayesinde öğrencilere ihtiyaç duydukları her konuda olanak sağlanıyor. Eğitimde ezbercilik değil anlayıp uygulamak, elemek değil kişilik geliştirmek hedefleniyor. İnsan hayatının en önemli dönüm noktalarından biri olan gençlik döneminde güvenli, nezih bir eğitim ortamında, kendisi ve toplumu ile barışık, insani değerleri de özümseyen nesiller yetiştirmekteyiz.
 


 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)