adscode
adscode

Bosna Hersek'ten Just English'e Ödül

​Yabancı dil eğitimi veren Just English, Bosna Hersek’te gerçekleştirilen 7. Uluslararası Avrupa Kalite Zirvesi’nde ‘Avrupa Kalite Ödülü’nü almaya hak kazandı.

Bosna Hersek'ten Just English'e Ödül
Eğitim
Lob'in Europe tarafından bu yıl Bosna Hersek'te gerçekleştirilen 7. Uluslararası Avrupa Kalite Zirvesi'ne katılan 'Just English Center Dil Okulları', eğitim kategorisinde 'Avrupa Kalite Ödülü'ne layık görüldü. 

Türkiye'nin önde gelen şirketlerin yöneticileri ve bürokratlarını bir araya getiren, bu yıl 7'ncisi düzenlenen Uluslararası Avrupa Kalite Zirvesi, Avrupa Diplomatlar Birliği işbirliğiyle Bosna Hersek'te gerçekleşti.'Just English Center Dil Okulları' adına zirveye katılan Fatih Derbazlar, Avrupa Kalite Ödülü'nü Avrupa Diplomatlar Birliği Başkanı Gunther Meinel'den aldı.

2011 yılında En İyi Dil Okulu, 2012'de "Kalitesine En Çok Güvenilen Dil Okulu Ödülü", 2013'te "En Başarılı Yabancı Dil Okulu" ödülün layık görülen 'Just English Center Dil Okulları' bu yıl da 'Avrupa Kalite Ödülü'nü alarak, kalitesi 4 yıl üst üste tescillenen tek dil okulu olma ünvanını sürdürdü.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)