adscode
adscode

Bu Feryatlara Artık Kulak Verin

Yeni öğretim yılı milyonlarca evde çoşkuyla kutlanıyor. Ama bazılarında hüzün var.Çünkü ya eşlerinden ayrılar ya da çocuklarından.

Bu Feryatlara Artık Kulak Verin
Günün Yazısı
Onları birleştirmek o kadar zor olmamalı. Bakanın bir çift sözü yeter. Bu durumu istismar edenler yok mu? Elbett var.
Ama onlar için tümünü hiç görmemek niye? Bu konuda çok daha duyarlı olunacağını sanıyor ve bekliyoruz. Artık aşağıdaki mektuplar son bulsun!...

"Sayın GÜÇLÜ,

Eğitime ve öğretmeme verdiğiniz destek paha biçilmez, sağolun.

Ben 2008 kasımdan beridir öğretmenlik yapıyorum. Aralık 2010 da kadroya geçtim 2 yıllık evliyim. Tüm planımızı şubat ayındaki atamaya göre yapmışken birden bire yapılan değişiklik bizi değinden üzdü. 8 aylık kızımın hasreti psikolojimi bozmadı desem yalan olur. Zaten kanun hükmünde kararname ile madur durumdayız. Sözleşmeli çalıştığımız dönem hiçe sayıldı. Hale stajerim. Üstüne bu inanın okula gidesim milli eğitimin adını duyasım kalmadı. Yine de öğrencilerime olan sevgimle yapıyorum işimi.

Aslında çok kolay çözülecek bir konuyu neden inatla uzatıyorlar bilmiyorum. Bundan sonra sadece ağustosta ilk atama yaparlar , böylece sadece yazın özür grubu hakkı olur. Ama ben ve benim durumumda olan öğretmeler için de şubatta atama açmaları yeterli olacaktır.

Sayın GÜÇLÜ bu konu hakkında sizden de destek istiyorum. Lütfen esirgemeyin.

Unutmayalım mutsuz bir öğretmenin öğrenciside mutsuz olur.

İyi çalışmalar.

Rehber Öğretmen "

 

Doğru söze ne denir!...




Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)