adscode
adscode

Bu proje ile Anadolu’daki tüm çocuklar için eşit eğitim, eşit fırsat!

Başarı Her Yerde projesi, Anadolu’nun dört bir yanındaki çocukların üretken ve başarılı olmak için eşit fırsatlara sahip olmalarını hedefliyor.

Bu proje ile Anadolu’daki tüm çocuklar için eşit eğitim, eşit fırsat!
Vakıf ve Dernekler
Türk Eğitim Derneği, ülkemizin kalkınması ve daha çağdaş, üretken ve sağduyulu nesillerin yetişmesi için eğitimde fırsat eşitliğini savunuyor. Bu doğrultuda ortaya çıkan Başarı Her Yerde projesi, Anadolu’nun dört bir yanındaki çocukların üretken ve başarılı olmak için eşit fırsatlara sahip olmalarını hedefliyor.

Başarı Her Yerde projesi, 2015 – 2016 eğitim öğretim döneminden beri Finansbank’ın desteğiyle Ankara ve Adana İl Milli Eğitim Müdürlüklerinin ortaklığında toplam 8 Milli Eğitim Bakanlığına bağlı devlet okulunda yürütülüyor. Proje, seçilen okullarda eğitim kalitesinin ve akademik başarının geliştirilmesini; öğrencilerin TEOG başarılarının artırılmasını ve sportif, kültürel, sanatsal alanlarda gelişim sağlanmasını hedefliyor.

Proje okullarından Adana Kasım Sacide Ener Ortaokulu’nda Başarı Her Yerde Projesi kapsamında 5-6-7 ve 8. Sınıf öğrencilerinin yaptıkları ürünler ve çizdikleri resimlerden oluşacak Görsel Sanatlar ve Teknoloji Tasarım Sergisi 18 Mayıs 2016’da yapılacak. Sergi saat 10.00’da başlayacak ve bütün gün sürecek.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)