adscode
adscode

BÜMED MEÇ Okullarında Kayıtlar Devam Ediyor

BÜMED MEÇ Okulları, özgür ve özgün düşünen çocuklar yetiştiriyor

BÜMED MEÇ Okullarında Kayıtlar Devam Ediyor
Özel Okullar
Geleceğin özgür ve özgün çocuklarını yetiştiren BÜMED MEÇ Okulları, yeni okul döneminde mutlu ve huzurlu bir iklimde, ayrıcalıklı bir eğitim kalitesiyle ve uzman kadrosuyla öğrencilerinin hayatına ışık saçmaya devam ediyor.

Eğitim dünyasına farklı ve yenilikçi bir bakış açısı getirerek, referans gösterilecek okullar kazandırmak amacıyla kurulan BÜMED MEÇ Okulları, öğrencilerine stratejik düşünme yeteneği sunuyor. BÜMED MEÇ, özgün eğitim programlarıyla lider statüsüne sahip olacak, çözüm üreten, karar verebilen, yaratıcı fikirler üreten, analitik düşünebilen ve dünyaya değer katan bireyler yetiştirmeyi hedefliyor.

Eğitim alanında yenilikçi bir yaklaşım: SARES Eğitim Programı
Eğitim alanında bir çok yeniliği sektöre getirerek düşünen, yaratıcı çocuklar yetiştirmeyi hedefleyen BÜMED MEÇ Okulları’nın geliştirdiği sorgulayıcı ve araştırmacı eğitim sistemi olan SARES programı, rehberlik ve eğitim alanlarını birbirine bağlayan yaratıcılığı, sorgulama yeteneğini ve çocukların araştırmacı yönünü üst düzeyde geliştiren bir eğitim modelidir.

BÜMED MEÇ Okulları’na özgü bu akademik yaklaşım modeli ile tüm eğitmenler öğrencilerine çok yönlü gelişimlerine uygun yaşantılar sunarak, öğrencilerinin yeni fikirler geliştirmelerine ve yeni deneyimler kazanmalarına yardımcı oluyor.

Kayıt şansı devam ediyor
Sürekli gelişen, kendini geliştiren, çözüm üreten ve yeniliklerle zamanı yakalayan bir eğitim merkezi olan BÜMED MEÇ, Arnavutköy ve Moda gibi İstanbul’un en nezih semtlerinde hem ailelere hem de öğrencilere avantaj sağlıyor. BÜMED MEÇ Okulları’ndaki her birey çok değerli, her öğrenci bilgi almaya ve işlenmeye hazır birer pırlanta. Merak etmenin çocuk gelişiminde en önemli temel faktör olduğuna inanan ve sınıf değil birey yetiştirdiğinin bilincinde olan BÜMED MEÇ Moda yerleşkesinde, 2014-2015 yılı yeni eğitim ve öğretim döneminde kayıtları devam ediyor.
Çocuklarının eğitim hayatının başlangıcı olan anaokuluna kayıt yaptırma konusunda halen kararını vermemiş olan aileler için BÜMED MEÇ Anaokulu, çocuklara parlak bir gelecek hazırlayan sistemin ilk basamağı olacak. Anaokulunda kurumsal, köklü ve güvenilir bir eğitim almaya başlayan öğrenciler, bu kaliteyi ilkokul hayatına da taşıyacak.
Köklü bir eğitim kurumunun ilk adımları
Organik bir şekilde büyümeyi hedefleyen BÜMED MEÇ, yakın dönemde kampüsleri büyüterek, anaokul ve ilkokuldan sonra ortaokul olarak da öğrencilerine kaliteli eğitim vermeye devam edecek. Siz de çocuklarınıza üniversite kalitesinde bir eğitim hayatı sunmayı ve yıldızı parlayan bir gelecek yaratmayı hedefliyorsanız, kayıtlar için hala şansınız varken BÜMED MEÇ Moda Yerleşkesi'ni ziyaret edebilirsiniz.

BÜMED-MEÇ Moda Anaokulu-İlkokulu
Caferağa Mahallesi, Sivastopol Sokak, No:7, Kadıköy, İstanbul. Telefon: 444 5 MEÇ (632) www.merakedencocuk.com

 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)