adscode
adscode

Burs Duyurularını Duymayan Kalmadı!

Her yeni eğitim döneminde okul tercih maratonunun ardından başlayan burs arayışı öğrencilerin eğitim hayatlarındaki dönüm noktalarından birisi oluyor.

Burs Duyurularını Duymayan Kalmadı!
Burslar
Bu süreçte doğru bilgiye ulaşmak kadar, var olan tüm alternatifleri bir arada karşılaştırabilmek de önem taşıyor.

Bu kapsamda Mezun.com, üyeleri ve takipçilerinin talebi doğrultusunda sosyal bir proje olarak bursduyurulari.com’u 3 yıl önce yayına aldı. Bugün 180 bini aşan takipçi sayısıyla büyümeye devam eden bursduyurulari.com istisnasız her öğrencinin mutlaka ziyaret ettiği bir web platformu haline geldi.

Eğitim sürecinde burs arayışı içerisindeki gençler ve aileler, bursduyurulari.com üzerinde bölüm, şehir, akademik başarı, spor vb. alanlarda duyurusu yapılan tüm vakıf ve kurumlardan gelen burs haberlerini bulabiliyorlar. Eğitim hayatlarında dönüm noktası niteliğindeki bu süreçte böylece tüm burs haberlerine tek bir kaynaktan ulaşarak, başvuru anlamında altın değerinde olan zamandan tasarruf edebiliyorlar.

Yurt İçi ve Yurt Dışı Tüm Burslar Bu Sayfada
Özellikle lise ve üniversite öğrencilerinin takip ettiği web sitesinde hem yurt içi hem de yurt dışı burs haberleri yayınlanıyor. Bursduyuruları.com editörleri, genç takipçileri için her gün çeşitli burslar yayınlarken, aynı zamanda öğrencilerin burslar hakkında merak ettiği sorulara da cevap veriyor.

Bursduyurulari.com, eğitim hayatlarını aldıkları burslar ile kolaylaştırmayı hedefleyen öğrencilerin buluşma noktası oluyor. Facebook.com/bursduyurulari adresine girerek sen de bu platformun bir parçası olabilir, burs fırsatlarından yararlanabilirsin.

Facebook.com/bursduyurulari
www.bursduyurulari.com

 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)