adscode
adscode

Burs ve kredide ek süre 22 Şubat'ta doluyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi Yurtlar Kurumu'ndan burs veya kredi almaya hak kazanan ancak gerekli taahhütnameyi onaylatamayan öğrencilere tanınan ek süre, 22 Şubat'ta sona erecek.

Burs ve kredide ek süre 22 Şubat'ta doluyor
Burslar


Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, 2015 yılında ilk defa burs- kredi almaya hak kazanan ancak www.turkiye.gov.tr  adresindenburs veya kredi taahhütnamesini onaylatamayan öğrenciler için ayrılan ek sürenin tamamlanmasına 3 gün kaldığı belirtildi.

Burs veya  kredi kazanan öğrencilerin, PTT üzerinden temin ettikleri e-devlet şifresiyle www.turkiye.gov.tr adresi üzerinden 22 Şubat Pazar günü saat 23.59'a kadar, adlarına düzenlenmişburs veya kredi taahhütnamesini onaylatmaları gerektiği bildirildi. 

Yurt dışında yüksek öğrenim gören öğrenciler için son tarih 31 Mart

Açıklamada ayrıca yurtdışında yükseköğrenim gören öğrencilerin burs veya  kredi taahhütname onaylatma işlemlerinin ise 31 Mart 2015 tarihinde sona ereceği kaydedilerek, "Taahhütname onaylatma süresi bir kez daha uzatılmayacağından öğrencilerin mağdur olmamaları için belirtilen süre içinde gerekli işlemleri yapmaları gerekiyor. Öğrenciler,burs ve kredi ile ilgili bütün ayrıntıları, www.kyk.gov.tr adresinden öğrenebilir" ifadelerine yer verildi.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)