adscode
adscode

Cambridge’den Rekor Sertifika

Adana Gündoğdu Koleji’nin (AGK) sınava giren 900 öğrencisi Uluslararası geçerliliğe sahip sertifika aldı. Eğitimciler, “900 sertifika bize göre bir rekor” dediler.

Cambridge’den Rekor Sertifika
Yurtdışı Eğitim
British Council ile Cambridge’nin ortak yaptığı 7 sınava giren 900 Adana Gündoğdu Koleji (AGK) öğrencisinin hepsi Uluslararası geçerliliği olan sertifika alarak rekor kırdı. 
Gündoğdu Koleji’nde 3. sınıftan 11’e kadar Cambridge’nin Starters, Movers, Flyers, KET, PET, FCE ve IELTS olmak üzere yedi sınavı yapıldı. Bu sınavlara bölgede en çok giren ve sertifika almaya hak kazanan öğrenci sayısının Adana Gündoğdu Koleji’nden olduğu belirtildi. 
YURT DIŞINDA SINAVSIZ EĞİTİM Cambridge sınavlarının, konuşma, anlama, dinleme, okuma ve yazma ölçümlerini içerdiği, sertifikaları almak için hepsinden geçmek gerektiği belirtildi. Sınav yetkilileri, yurt dışında okumak isteyen ve bu belgeye sahip olan öğrencilerin İngilizce hazırlık sınavına girmeden direk kayıt yaptırdığını, işe girmede iş yerlerinin de bu belgeyi kabul ettiğini anlatarak, “Bu sınavlar çok ciddi ve zor sınavlardır. Sertifika alan tüm öğrencilerin hepsi önemli bir başarıya imza atmış demektir” dediler.  
İNGİLİZCE SEVİYESİ EN ÜST SEVİYEDEİngilizce öğretmenleri ise Cambridge sınavlarında 900 öğrencinin sertifika almasının okulun İngilizce seviyesinin çok üst düzeyde olduğunu gösterdiğine işaret ederek, “Bu sınavlar konuşma, anlama, dinleme, okuma ve yazma ölçümlerine dayalı ve hepsinden geçilmesi şart olduğu için öğrencilerin İngilizce seviyelerinin nekadar ileride olduğunun açık göstergesidir” diye konuştular. 
900 ÖĞRENCİ ÖNEMLİ BİR SAYI Adana Gündoğdu Koleji CEO’su Gökhan Gündoğdu, eğitimin her noktası olduğu gibi yabancı dile de çok önem verdiklerini ve global dünyada bunun çok hassas bir konu olduğunu açıklayarak, “Okulumuzda yabancı dil eğitimi uzman öğretmenlerimizin yanı sıra işinde bir numara olan yurt dışı partnerlerimizle verilir. Bunun yanı sıra her yıl birçok öğrencimiz yurt dışı programlarına katılır. Cambridge sınavlarından 900 öğrencimizin sertifika alması çok önemli bir sayı ve başarıdır. Emeği geçen herkesi tek tek kutluyorum” şeklinde konuştu.   
www.egitimajansi.com


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)