adscode
adscode

Çayeli Bakır İşletmeleri’nden 72 Öğrenciye Burs İmkanı

Bulunduğu bölgeye değer katmayı ilke edinen Çayeli Bakır İşletmeleri (ÇBİ), faaliyet gösterdiği bölgenin gençlerine tam destek veriyor. ÇBİ, geçtiğimiz öğretim yılında 57 üniversite öğrencisine verdiği…

Çayeli Bakır İşletmeleri’nden 72 Öğrenciye Burs İmkanı
Türkiye'den Haberler


Bulunduğu bölgede kalkınmaya birçok farklı alanda destek veren Çayeli Bakır İşletmeleri, üniversite öğrencilerine burs imkânı sağlıyor. 2012-2013 öğretim yılında 57 üniversite öğrencisine verilen Çayeli Bakır Bursu, 2013-2014 öğretim yılında toplam 72 öğrencinin eğitimine destek sağlayacak.  Birinci dereceden yakını ÇBİ’de çalışmayan ve devlet üniversitesinde okuyanlar arasından ÇBİ Bağış Değerlendirme Komitesi tarafından belirlenen öğrenciler, Çayeli Bakır bursunu almaya hak kazandı. Bu dönem toplam 72 başarılı öğrenciye bağlanan ve ayda 125 TL olmak üzere 8 ay boyunca sağlanacak olan burs fırsatı, sınıfta kalmamak şartıyla üniversite eğitimleri süresince, mezun olana kadar devam edecek.
Gençlerin işlenmesi gereken en değerli cevherler olduğunu vurgulayan ÇBİ Genel Müdürü Iain Anderson, “ÇBİ olarak bölgemize karşı duyduğumuz sorumluluk bilinciyle hareket ediyoruz. Sadece çalışanlarımıza değil komşularımıza ve yakın çevremizdeki öğrencilere karşı da sorumluluk duyuyoruz. Geleceğe umutla bakmalarını istediğimiz üniversite öğrencilerimize maddi manevi destek olmaya devam edeceğiz. Kendilerine yeni eğitim öğretim yılında başarılar dilerim” dedi.
Çayeli Bakır, Türk madencilik sektöründe uyguladığı yüksek standartların yanı sıra sahip olduğu kurumsal sosyal sorumluluk bilinciyle faaliyetlerini sürdürüyor.



Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)