adscode
adscode

"Cehennem Melekleri 3" 15 Ağustos'ta vizyonda

​"Cehennem Melekleri/The Expendables" serisinin Hollywood'un efsane aksiyon oyuncularını bir araya 3. filmi, 15 Ağustos'ta dünya ile aynı anda Türkiye sinemalarında vizyona girecek.

"Cehennem Melekleri 3" 15 Ağustos'ta vizyonda
Kültür Sanat
Dünyada ve Türkiye'de gişe rekorları kıran "Cehennem Melekleri/The Expendables" serisinin Hollywood'un efsane aksiyon oyuncularını bir araya 3. filmi, 15 Ağustos'ta dünya ile aynı anda Türkiye sinemalarında vizyona girecek.

Medyavizyon'dan yapılan açıklamaya göre, ilk iki filmiyle Türkiye'de 823 bin seyirciye ulaşan filmin dev kadrosunda Sylvester Stallone, Jet Li, Arnold Schwarzenegger, Terry Crews, Glen Powell, Antonio Banderas, Mel Gibson, Harrison Ford, Wesley Snipes ve Kellan Lutz yer alıyor.

Senaryosunu Sylvester Stallone, Creighton Rothenberger, Katrin Benedikt'in yazdığı efsane serinin yeni bölümünün yönetmen koltuğunda ise Patrick Hughes oturuyor. 

Serinin üçüncü filminde süper starlardan oluşan rüya takımı, patlayıcı gösterileri ve akıllara durgunluk veren silahlarla çıtasını eşi benzeri görülmemiş seviyelere yükseltiyor. 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)