adscode
adscode

Cent Koleji

Cent Koleji hakkında bilgiler;

Cent Koleji
Özel Okullar

Kurucusu: Süha Cent
Kuruluş yılı: Eylül 1991
Kampüs sayısı: İstanbul'un Sarıyer ilçesinin Tarabya semtinde tek kampüsü bulunuyor.
Öğrenci sayısı: 500


Eğitim dili: Eğitim dili İngilizce olup ikinci yabancı dil seçmeli olarak, Almanca, İspanyolca ve Fransızca.
Yabancı dil olanakları: 11. ve 12. sınıflarda 4 saatlik İngilizce ana dersin yanı sıra FCE, CAE sınavları ile YDS, Proficiency, TOEFL, IELTS sınav denemeleri yapılmakta ve öğrencilerin üniversitede hazırlık sınıfı okumadan doğrudan 1. sınıfa başlamaları hedeflenmekte. İngilizce, İspanyolca ve Almanca derslerinde yürütülen Comenius, Fransızca derslerinde yürütülen Collège Anatole France de Toulouse ile kardeş okul projesi kapsamında, yurt dışından konuklar gelmekte, öğrenciler de yurt dışına konuk edilmekte. İspanyolca derslerinde takip edilen Cervantes Enstitüsü çalışmalarıyla öğrenciler yarışmalara katılmakta ve yurt dışı seyahatleriyle ödüllendirilmekteler. Her yıl İngiltere, Kanada, ABD gibi ülkelere dil okulu gezileri yapılmakta. Test Kulübü öğrencileri İngilizcede Cambridge ESOL, Almancada FIT, İspanyolcada DELE, Fransızcada DELF sınavlarında başarılı olarak uluslararası dil sertifikalarını almaktalar.
Burs olanakları: Ortaokul ve Lise sınıflarına öğrenci alınırken yapılan Düzey Belirleme Sınavı'nda belli bir başarıya ulaşan aday öğrencilere çeşitli miktarda eğitim bursları verilmekte.
Yurtdışı ve yurtiçi üniversite başarı oranları: Mezunlar tercihlerinin ilk 3’üne girmekte.


Ücreti: KDV hariç Anaokulu 13.600 TL, İlkokul 22.000 TL, Ortaokul 25.000 TL ve Lise 27.000 TL.
Neden sizi seçsinler? Hem eğitim hem de sosyal faaliyetler olarak öğrencilerimizin hayata ve yüksek öğrenime en iyi şekilde hazırlanmalarını sağlıyoruz. Köklü, disiplinli, başarısı bilinen bir okuluz ve unutulmamalıdır ki “Okul bir defa seçilir…” 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)