adscode
adscode

Çevre İçin Kısa Film Yarışması

Gençler arasında çevre farkındalığını arttırmak için düzenlenen Yeşil Ekran Kısa Film Yarışması'nın tanıtım filminde Yeşilçam yıldızları çevreci mesajlar verdi.

Çevre İçin Kısa Film Yarışması
Etkinlikler
Çevre ve Şehircilik Bakanlığının düzenlediği Yeşil Ekran Kısa Film Yarışması’nın startı 15 Kasım’da verilecek. Yarışma kapsamında; birinci olana 30 Bin, İkinci olana 20 Bin, üçüncü olana 10 Bin ve 8 kişiye 5’er Bin TL mansiyon ödülü olmak üzere toplam 100.000 bin TL ödül dağıtılacak.

Bakanlık ve Türkiye Çevre Koruma Vakfının üniversiteli gençler arasında çevre farkındalığını arttırması ve genç yeteneklerin sinema sektörüne katılımını sağlaması için başlattığı yarışmanın tanıtım filmi de yayınlandı. Çevre için kamera karşısına geçen Yeşilçam yıldızları çevreci mesajlar verdi.

Jüri heyetinde; Türkan Şoray, Ediz Hun, Hülya Koçyiğit, Cihan Ünal, Hakkı Ergök, ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Mustafa Öztürk’ün yer aldığı yarışmada dereceye girenlere 15 Mart 2015 tarihinde İstanbul Haliç Kongre Merkezinde düzenlenecek törende ödülleri takdim edilecek.

Şu ana kadar 113 üniversite grubunun başvurduğu yarışmanın ön kayıt işlemi 30 Ocak’ta sona erecek.

ntv

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)