adscode
adscode

ÇEVRE KOLEJİ 15. KİTAP ŞENLİĞİ “OKU, DÜŞÜN, YAŞA” TEMASIYLA GERÇEKLEŞTİ

Çevre Kolejinin geleneksel etkinlikleri arasında yer alan “Kitap Şenliği”nin bu yıl 15.si düzenlendi.

ÇEVRE KOLEJİ 15. KİTAP ŞENLİĞİ “OKU, DÜŞÜN, YAŞA” TEMASIYLA GERÇEKLEŞTİ
Okullardan Haberler
20-21-22 Aralık tarihlerinde “Oku, Düşün, Yaşa” teması ile gerçekleştirilen şenlikte, ünlü yazar Sunay Akın, onur konuğu olarak Çevre Koleji öğrencileriyle buluştu.

Onur Konuğu Sunay Akın

Üç gün boyunca soluksuz devam eden şenlik kapsamında onur konuğu olan Sunay Akın’ın öğrencilerimize yönelik olarak gerçekleştirdiği sunum büyük ilgi gördü. Katılımcı diğer değerli yazarların söyleşi ve seminerleri de oldukça etkin ve etkileyiciydi.

Yazarlar ve Yayınevlerinin Yoğun Katılımı

16 usta yazar ve 31 yayınevinin katılımı ile adeta bir kitap fuarına dönüşen şenlikte kitap stantları, yazar söyleşileri, imza günleri ve okuma atölyeleri ile kitap fuarı atmosferi öğrencilere tüm yönleriyle yaşatıldı.

Çevre Koleji 15. Kitap Şenliği’ne konuk olarak katılan ve etkinliklerde öğrencilerle buluşan yazarlar arasında İngiliz yazar Roger Norman; Türk yazarlardan Haydar Ergülen, Defne Ongun, Uğur Önver, Habib Bektaş, Çiğdem Odabaşı, Fatih Erdoğan, Suzan Geridönmez, Tülin Kozikoğlu, Göknur Birincioğlu, Alp Gökalp, İlkay Marangoz, Öykü Gölemen, Şirvan Ahçıoğlu ve Serap Ergel yer aldı. 





Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)