adscode
adscode

​Çevre Koleji

​Çevre Koleji hakkında bilgiler;

​Çevre Koleji
Özel Okullar

Kuruluş Yılı: 1998
Kampüs sayısı: Erenköy’de Anaokulu, İlkokul, Ortaokul, lise mevcut. Ataşehir’de Çevre Ataşehir Anaokulu, Batı Ataşehir’de ise Çevre Batı Ataşehir Anaokulu bulunuyor. Toplamda İstanbul'da 3 farklı lokasyonda eğitim-öğretim faaliyetleri devam ediyor.
Öğrenci sayısı: Yaklaşık 1600 öğrenci
Yurtdışı ve yurtiçi üniversite başarı oranları: Mezunlarımızın tamamı üniversiteye yerleşti. Mezunlarımızın %10’u yurtdışındaki üniversiteleri tercih ederken %90’ı üniversiteyi Türkiye’de okumayı istemektedir. Tıptan mühendisliğe, hukuktan psikolojiye, güzel sanatlardan iletişime tercihleri olan bölümlere yerleştiler. Ayrıca Lise'de öğrencileri TOEFL IELTS sınavlarına hazırladığımız için henüz lise sıralarında bu yeterlilik belgelerini ceplerine alarak, üniversite kapısını çalıyorlar. İngilizce Hazırlık sınıflarından da bu belgeler sayesinde muaf oluyorlar.
Ücreti: Anaokulu 16.200 TL ile 23.112 TL; İlkokul 30.386 TL-33.955 TL; Ortaokul 28.350 TL ve Lise 29.592 TL-33.080 TL.
Neden sizi seçsinler? Çevre Koleji, akademik başarıyı ön planda tutarak bunun yanı sıra öğrencinin bireysel gelişimine de büyük yatırım yapan bir eğitim kurumu. Anaokulunda başlayan yoğun İngilizce eğitiminin yanı sıra ilkokulda ikinci yabancı dil olarak Almanca, Fransızca, İspanyolca dersleri başlar. Ortaokul ve lisede öğrenciler uluslararası geçerliliğe sahip sertifikalarını alırlar (TOEFL/IELTS/FIT/DELE/DELF). Her öğrencinin özel bir eğitim koçu vardır. Öğrencinin akademik ve sosyal entegrasyonu çerçevesinde ilgi alanlarını ve becerilerini takip ederler. Başarının olmazsa olmazı olan Veli-Öğrenci-Okul işbirliği tüm seviyelerde benimsenmiştir.
52 uluslararası projeyle eğitimin dünyaya açılan penceresi olan Çevre Koleji, öğrencilerini 21. yüzyıl küresel başarı eğitim programı çerçevesinde geleceğe hazırlar. Eğitimde Oxford ve Pearson gibi dünya devleriyle işbirlikleri vardır. Yıl boyu yurtdışına onlarca bilimsel gezi düzenlenir. Birçok önemli okul ortaklığı projesi mevcuttur. Öğrencilerin sosyo-kültürel gelişimlerine katkı sağlar.
Donanımlı akademik kadrosu, dünyadaki tüm yeni eğitim programlarını ve gelişmeleri takip eder; paralelinde eğitime yön veren projeler üretirler. Çevre Koleji sportif ve sanatsal yönden de güçlü bireyler yetiştirmeyi misyon edinmiştir. Yüzme alanında Dünya Şampiyonu olan okulun Balkan Şampiyonluğu, Türkiye Şampiyonluğu, İstanbul Şampiyonluğu gibi onlarca kupası ve madalyası var. Öğrencileri milli takımda yüzmektedir.
İlkokul 4. Sınıftan itibaren her öğrenci bir müzik enstrümanında branşlaşır. Bir diğer sanat dalı olan resimde ise Dünya Birinciliği vardır; ulusal önemli platformlarda ödüle layık görülen onlarca öğrencisi mevcuttur. Okulumuz, öğrencilerine ilgileri ve yetenekleri doğrultusunda bilimsel, kültürel, sportif ve sanatsal faaliyetleri gerçekleştirebilecekleri uygun fiziksel ortamı şehrin merkezi noktalarında sağlamaktadır. Çağın gerektirdiği tüm teknolojik donanıma sahiptir. Deneyimli, alanında uzman, başarıya odaklı, dinamik, yaratıcı, çağdaş, Atatürk ilke ve devrimlerini en yüksek değer olarak gören yönetici, öğretmen ve uzmanlardan oluşan güçlü bir kadroyla öğrencilerini geleceğe hazırlar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)