adscode
adscode

Çevre Koleji, yüzme şampiyonasında 19'uncu kez Türkiye 1'incisi oldu

Çevre Koleji, Gençlik Hizmetleri Spor Bakanlığı bünyesinde Okul Sporları tarafından düzenlenen Okullar Arası Gençler Yüzme Şampiyonası’nda 19. kez Türkiye 1'incisi oldu.

Çevre Koleji, yüzme şampiyonasında 19'uncu kez Türkiye 1'incisi oldu
Eğitim
2011 yılı Dünya Şampiyonu takım, bu yıl da Türkiye Şampiyonluğu kazanarak dünya şampiyonasında Türkiye’den yarışacak tek kız okul takımı oldu. Çevre Koleji Genç Kız Yüzme Takımı, 20-25 Nisan tarihlerinde Macaristan’ın Budapeşte şehrinde gerçekleştirilecek olan ISF Dünya Gençler Yüzme Şampiyonasına hazırlanıyor.

Çevre Koleji akademik ve sanat alanındaki başarılarının yanı sıra spor alanında da elde ettiği önemli derecelerle kendisini kanıtlamaya devam ediyor. Çevre Genç Kız Yüzme Takımı, 4-5 Mart tarihlerinde arasında Bursa’da Gençlik Hizmetleri Spor Bakanlığı bünyesinde Okul Sporları tarafından gerçekleştirilen Türkiye Yüzme Şampiyonası’nda 16 okul arasından 1. sıraya yerleşerek, adını spor dalında en iyi okullardan biri olarak hafızalara kazıdı.

2011 yılında elde ettiği dünya şampiyonluğunun yanı sıra daha önceki yıllarda 18 kez Türkiye şampiyonu olan Genç Kız Yüzme Takımı bu başarılarına bir yenisini daha ekleyerek dünya şampiyonasında yarışmaya hak kazandı.

Takımın yöneticisi, antrenörü Abdullah Aydın, sporcular Sezin Eligül, Defne Kurt, Aleyna Özkan, Gizem Güvenç, Ilgın İlter, Betül Gündoğdu ile Çevre Koleji Genç Kız Yüzme Takımı, kazanmış olduğu Türkiye şampiyonluğu ile dünyaya açılan 2 takımdan birisi oldu.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)