adscode
adscode

CHP'li Vekilden Atama Sözü

Hüsnü Bozkurt: Bütün Atanamayan Öğretmenleri Atayacağız

CHP'li Vekilden Atama Sözü
Eğitim
CHP Konya Milletvekili 1. Sıra adayı Dr.Hüsnü Bozkurt ve beraberindeki partililer, Akşehir ilçesinde çalışmalarına devam etti. Akşehir'de kurulan pazarda pazar esnafının ve halkımızın sorunlarını dinleyen Hüsnü Bozkurt çözüm önerilerini de anlattı.Ataması yapılmayan öğretmenimize CHP iktidarında atanamayan öğretmen sorununun kalmayacağını belirten Hüsnü Bozkurt köylerde kapatılan okulların tekrar açılarak köylü ile öğretmeni buluşturacaklarını,bir yıl içinde Toki aracılığı ile derslik sorunun çözerek ataması yapılmayan öğretmenlerimizin atanacaklarını belirtti.

Şuan da 250.000 derslik açığı olduğunu belirten Hüsnü Bozkurt,Türkiye'nin acilen 270.000 öğretmene ihtiyacı var,380.000 atanamayan öğretmenimiz var.Bütün atanamayan öğretmenlerimizi atayacağız.Sebebi de şu bütün köy ilkokullarını tekrar açıyoruz.Köylünün öğretmenle bağını kopardılar.Taşımalı eğitim dediler çocuklar oradan oraya gitti,aileler bir de servis parası vermek zorunda kaldı.Bütün kö okullarını açacağız bir yıl içinde,280.000 derslik yapacağız Toki vasıtasıyla ve bütün atanamayan öğretmenleri atayacağız İnşallah" dedi.

Ücretli öğretmen sorununu da kaldıracaklarını belirten Bozkurt, ücretli öğretmenliğin atanamayan öğretmenlerin atanmamasından kaynaklandığını, 280.000 derslik açığının olmasını ücretli öğretmenle kapatıyorsun.Halbuki yetişmiş öğretmen var.Öğretmenlik kolay olmuyor.Öbür taraftan ücretli öğretmenlikle öğretmen olmayanlar öğretmenlik yapıyor" dedi.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)