adscode
adscode

Çınar Koleji burs sınavı 14 Ocak'ta

Çınar Koleji tarafından her yıl düzenlenen ve öğrencilere burs imkanı sağlayan ÇGS (Çınara Giriş Sınavı) 14 Ocak’ta gerçekleşecek. Bu yıl yapılacak olan ÇGS birçok yeni fırsatı ve yeniliği içinde barındırıyor.

Çınar Koleji burs sınavı 14 Ocak'ta
Burslar
14 Ocak Cumartesi günü Çınar Koleji Başakşehir, Esenyurt ve Çekmeköy kampüslerinde eş zamanlı olarak başlayacak ve 2 oturumda gerçekleşecek. Başvurular Çınar Kolejinin internet sitesinden yapılarak öğrencilerin sınav salonlarına TC. kimliklik belgeleri ile gelmeleri yeterli.

Bu sene yapılacak olan sınavda daha önceki yıllara göre bursluluk oranı ve burslu öğrenci sayısında artış olacak. Ayrıca bu yıl ortaokul 8. Sınıflar ile lise kademesi 9. Sınıf öğrenciler de ÇGS’ye girerek burs imkanlarından yararlanabilecekler. Sınava girmek isteyen öğrencilerin Çınar Koleji’nin internet sitesinde  Çınar’a Giriş Sınavı Başvurular bölümü üzerinden başvurularını yapması ve ÇGS sonuç  duyurularını takip etmesi gerekiyor.

Çınar Koleji, 22 yıllık tecrübesi ile Başakşehir, Esenyurt, Çekmeköy, Malatya Kampüsleri ve Bahçelievler’deki Anaokulu ile  binlerce öğrenciye eğitim hizmeti veriyor. Dünya vizyonuna sahip başarılı ve erdemli nesiller yetiştiren Çınar Koleji, Dünya Standartlarında Yabancı Dil Eğitimi, Nitelikli Akademik Eğitim, kapsamlı Değerler Eğitimi, Türkiye’nin İlk Yaşam Becerileri Merkezi ve LYS – TEOG’daki  üstün başarıları ile dikkat çekiyor.

ÇGS Başvuru İçin:

http://okulyonetim.ogrencim.net/web/BASVURULAR/bursluluk

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)