adscode
adscode

Çocuklar Gülsün Diye Derneği 20. Anaokulunu Konya'da Açıyor

Gülben Ergen’in kurucusu ve başkanı olduğu Çocuklar Gülsün Diye Derneği 20. Anaokulunu Konya'nın Cihanbeyli İlçesindeki Yeniceoba Köyü'nde açıyor. Çocuklara modern bir eğitim ve oyun ortamı sunacak olan…

Çocuklar Gülsün Diye Derneği 20. Anaokulunu Konya'da Açıyor
Vakıf ve Dernekler

Türkiye’de daha çok çocuğun okul öncesi eğitim almasına katkı sağlamak hedefiyle yola çıkan Çocuklar Gülsün Diye Derneği 20. anaokulunu Konya'nın Cihanbeyli İlçesindeki Yeniceoba Köyü'nde açmaya hazırlanıyor. Daha önce Trabzon, İstanbul, Mardin, Tokat, Erzurum, Sinop, Hatay, Aydın, Zonguldak, Van, Sivas, Manisa, Çanakkale, Kars, Tekirdağ, Şanlıurfa ve Kahramanmaraş'ta anaokulları açan Çocuklar Gülsün Diye Derneği yeni okulunun açılışını 26 Nisan 2014 Cumartesi günü gerçekleştirecek.

Okul açılışı, Çocuklar Gülsün Diye Dernek Başkanı Gülben Ergen ve Konya Valisi Muammer Erol'un katılımıyla gerçekleştirecek.

Anaokulu yapımını hayırsever bir ailenin üstlendiği, “Çocuklar Gülsün Diye – Necla / Süreyya TERCAN Anaokulu" açılış töreninin ardından Milli Eğitim Bakanlığı’na bağışlanacak. Yaklaşık 100 öğrenciye okul öncesi eğitim olanağı sunacak kapasiteye sahip okulun iç donanım malzemelerinin okula ulaştırılmasında Yurtiçi Kargo taşıma sponsoru olarak destek verirken, Faber Castell de okulun kırtasiye ihtiyaçlarını karşıladı. Anaokulunun bahçesinde yer alacak “Necla- Süreyya TERCAN Oyun Parkı” ise yine okulun yapımını üstlenen hayırsever aile tarafından yaptırılıyor. 

Çocuklar Gülsün Diye Derneği, Milli Eğitim Bakanlığı ile imzaladığı protokol çerçevesinde ihtiyacı olan illerde anaokulu yapmak üzere çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Dernek, sponsorları ve bağışçılarının desteğiyle gelecek eğitim-öğretim döneminde hizmete girmek üzere yeni okullar açmaya hazırlanıyor.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)