adscode
adscode

Çocuklar Gülsün Diye Derneği 25. Anaokulunu Açtı

Gülben Ergen’in kurucusu ve başkanı olduğu Çocuklar Gülsün Diye Derneği ihtiyacı olan illere anaokulu kazandırmaya devam ediyor.

Çocuklar Gülsün Diye Derneği 25. Anaokulunu Açtı
Vakıf ve Dernekler
Daha önce Trabzon, İstanbul, Mardin, Tokat, Erzurum, Sinop, Hatay, Aydın, Zonguldak, Van, Sivas, Manisa, Çanakkale, Kars, Tekirdağ, Şanlıurfa, Kahramanmaraş, Konya, Bursa, Antalya, Soma ve Gaziantep’te anaokulları açan Çocuklar Gülsün Diye Derneği yeni okulunun açılışını 31 Ekim Cuma günü Erzincan Kavakyolu’nda gerçekleştirdi. Okul yapımını hayırsever bir ailenin üstlendiği,   “Çocuklar Gülsün Diye - Hasan Boyoğlu Anaokulu" yapılan açılış töreniyle eğitim hayatına başladı.

“Çocuklar Gülsün Diye - Hasan Boyoğlu Anaokulu”nun açılış törenine Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, Çocuklar Gülsün Diye Dernek Başkanı Gülben Ergen, Başkan Yardımcısı Elvan Oktar ve devlet protokolü katılım sağladı.

Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başladı. Dernek başkanı Gülben Ergen açılış törenine gelen kadınların ayakta kaldığını fark edince, protokolde oturan erkeklerden yer vermelerini rica etti. Yaklaşık 10 dakika süren kadınlarla erkeklerin yer değiştirmesinden sonra tören devam etti.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Çocuklar Gülsün Diye Dernek Başkanı Gülben Ergen; Çocuklar Gülsün Diye Anaokulu’nun 25.sini Erzincan’a hediye etmiş olmaktan çok mutlu olduklarını ve okulun yapımını üstlenen aileye tüm içtenliğiyle teşekkürlerini ilettiğini söyledi. Ergen:”Çocuklar Gülsün Diye Derneği olarak yolumuz uzun. Daha çok köye okul öncesi eğitim imkanı sağlamak için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Kurdele kesimi sırasında okul bahçesinde bulunan oyun parkındaki kaydırağın tepesinde 80 yaşında bir dedeyi fark eden Gülben Ergen, dedeyi de yanına alarak 25. Çocuklar Gülsün Diye Anaokulu açılışını gerçekleştirdi.

Açılış töreninin ardından Milli Eğitim Bakanlığı’na bağışlanan okul, 100 öğrenciye okul öncesi eğitim olanağı sunacak kapasiteye sahip. İç donanım malzemelerinin okula ulaştırılmasında Yurtiçi Kargo taşıma sponsoru olarak destek verirken Faber – Castell’de okulun kırtasiye ihtiyaçlarını karşıladı. Okulun bahçesinde yer alan oyun parkının yapımı ise Gülben Ergen Fan Club tarafından üstlenildi.
Çocuklar Gülsün Diye Derneği, Milli Eğitim Bakanlığı ile imzaladığı protokol çerçevesinde ihtiyacı olan illerde anaokulu yapmak üzere çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Dernek, sponsorların ve bağışçılarının desteğiyle gelecek eğitim-öğretim döneminde hizmete girmek üzere yeni okulları açmak için çalışmalarına devam ediyor.

 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)