adscode
adscode

Çocuklar Gülsün Diye Derneği 27. Anaokulunu Konya'da Açıyor

Gülben Ergen’in kurucusu ve başkanı olduğu Çocuklar Gülsün Diye Derneği 27. Anaokulunu Konya’nın Akşehir ilçesinde açıyor.

Çocuklar Gülsün Diye Derneği 27. Anaokulunu Konya'da Açıyor
Vakıf ve Dernekler

Çocuklara modern bir eğitim ve oyun ortamı sunacak olan anaokulu, 22 Mayıs’da yapılacak açılış töreninin ardından Milli Eğitim Bakanlığı’na bağışlanacak.

Gülben Ergen’in kurucusu ve başkanı olduğu Çocuklar Gülsün Diye Derneği ihtiyacı olan illere anaokulu kazandırmaya devam ediyor. Daha önce Trabzon, İstanbul, Mardin, Tokat, Erzurum, Sinop, Hatay, Aydın, Zonguldak, Van, Sivas, Manisa, Çanakkale, Kars, Tekirdağ, Şanlıurfa, Kahramanmaraş, Konya, Bursa, Antalya, Soma, Gaziantep, Erzincan ve Mersin’de anaokulları açan Çocuklar Gülsün Diye Derneği yeni okulun açılışını 22 Mayıs 2015 Cuma günü Çocuklar Gülsün Diye Dernek Başkanı Gülben Ergen, Başkan Yardımcısı Elvan Oktar ve devlet protokolünün katılımıyla gerçekleştirecek.

Anaokulu yapımını hayırsever bir ailenin üstlendiği, “Çocuklar Gülsün Diye Necla Adanur Anaokulu" gerçekleştirilecek açılış töreninin ardından Milli Eğitim Bakanlığı’na bağışlanacak. Okulun bahçesine yapılan oyun parkı da yine aynı hayırsever aile tarafından karşılandı. Okul yaklaşık 100 öğrenciye okul öncesi eğitim olanağı sunacak kapasiteye sahip. 

Malzemelerin okula ulaştırılmasında Yurtiçi Kargo taşıma sponsoru olarak destek verirken, Faber Castell’de okulun kırtasiye ihtiyaçlarını karşıladı.

Çocuklar Gülsün Diye Derneği, Milli Eğitim Bakanlığı ile imzaladığı protokol çerçevesinde ihtiyacı olan illerde anaokulu yapmak üzere çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Dernek, sponsorları ve bağışçılarının desteğiyle yeni okullar açmaya devam edecek.



 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)