adscode
adscode

Çocuklar, Oyun Grupları İle Okula Hazırlanıyor

. 2-4 yaş dönemde, en hızlı gelişimi gösteren çocuklar, My Gym’de uzman eğitmenler yönetiminde hazırlanan derslerle, okulun provasını yapıyor.

Çocuklar, Oyun Grupları İle Okula Hazırlanıyor
Anaokulu

Bir çocuğun yaşantısının belki de en kilit dönemidir 0-4 yaş arası... Beyin gelişiminin çoğunun tamamlandığı bu süreçte, dil, bilişsel, sosyal, fiziksel ve duygusal açıdan hızlı bir ilerleme gösterir. Bugüne kadar yapılan çalışmalar da erken çocukluk döneminde eğitim alan çocukların,okula gitmeye daha istekli olduklarını ve daha başarılı olduklarını gösteriyor. Bu çalışmaları dikkate alan Amerika’nın ödüllü çocuk aktivite ve spor merkezi My Gym, oyun grupları programı altında çocukları okula hazırlıyor. 2-4 yaş arası çocuklara hitap eden programda, temel prensip çocukların okul öncesi sosyal, zihinsel ve fiziksel beceriler kazanması.  
Merkezde, her biri alanında uzman eğitmenler eşliğinde, İngilizce oyun saati, oyun grubu saati, meyve saatleri gibi planlamarı yer alıyor. My Gym, oyun grubu altında, çocukların ebeveynleriyle birlikte katılabileceği Mommy&Me ve yarım gün ya da tam gün alternatifiyle My Play Gym gibi iki ayrı oyun grubu seçeneği de sunuyor. Merkezde, programlar psikolog gözetimi ve koçluğunda yürütürken, program süresince periyodik olarak yapılan aile görüşmelerinin yanı sıra çocuklarda yaygın olarak görülen yemek, uyku, uyumluluk, tuvalet ve öfke patlamaları gibi problemler için de, uzmanlar eşliğinde seminerler ve eğitim programları düzenleniyor. My Gym’in, Akatlar, Ataşehir ve Bağdat Caddesi’nde şubeleri bulunuyor. 

www.egitimajansi.com




Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)