adscode
adscode

​Çocuklar Yaratıcılıklarını Konuştursun

Panel Kırtasiye Kozyatağı’ndaki mağazasında 3-10 yaş arası çocukların el becerileri, hayal gücü ve yaratıcılıklarını geliştirecek eğlenceli bir etkinlik düzenliyor.

​Çocuklar Yaratıcılıklarını Konuştursun
Etkinlikler
15 Ekim Cumartesi Günü Panel Kırtasiye Mağazası’nda gerçekleşecek etkinlikte çocuklar, Goodwin faaliyet hamurlarıyla iç dünyalarını sanata dökecek, hem eğlenecek hem de yaratıcı zekâlarını harekete geçirecek.

Panel Kırtasiye, 3-10 yaş arası çocukların el becerileri ve yaratıcılıklarını geliştirecek bir etkinlik düzenliyor. Goodwin Sanat Kili ve Panel Kırtasiye iş birliği ile düzenlenecek etkinlikte, çocuklar rengârenk faaliyet hamurları ve el becerilerini geliştirecek çeşitli ürünlerle hem yaratıcılıklarını ortaya koyacak hem de keyifli vakit geçirecek. 15 Ekim Cumartesi Günü Panel Kırtasiye’nin Kozyatağı İnönü Caddesi’ndeki Mağazası’nda gerçekleştirilecek aktiviteye aileler de katılabilecek.

Hayal dünyasını geliştiriyor
Bir sanat kilinden çok daha fazlası olan Goodwin, su bazlı polimer bir kilden oluşuyor. İçeriğinde sağlığa zararlı hiçbir katkı maddesi bulunmuyor. Her türlü yüzey ve objeye uygulanabilme özelliğine sahip Goodwin’de renkler birbiriyle karıştırılabiliyor. Havayla temas halinde anında kuruyor, dökülme ve kırılma yaşanmıyor, fırınlama işlemine ihtiyaç duyulmuyor. Goodwin, el ve kıyafetlere bulaşmıyor, magnet, plastik gözler, anahtarlık gibi aksesuarlarla birlikte kullanılabildiği için daha geniş yaratıcı dünyalara hitap ediyor.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)