adscode
adscode

Çocuklara Çok Özel Oyun Serisi

Perre-Anatolian Puzzle, 2-8 yaş arası çocukların koordinasyon, hatırlama ve eşleştirme becerilerini aynı anda geliştirecek özel bir eğitici oyun serisi üretti. Tasarımında üniversitelerin ve eğitim danışmanlarının…

Çocuklara Çok Özel Oyun Serisi
Anaokulu

Perre-Anatolian Puzzle, çocukların koordinasyon, hatırlama ve eşleştirme becerilerini aynı anda geliştirmek için Kırkpabuç markasıyla özel bir eğitici oyun serisi üretti. Üniversitelerin ilgili birimlerinin ve Yrd. Doç. Dr. Özlem Ersoy’un gözetiminde hazırlanan bu eğitici oyunlarda kartlar ters çevriliyor ve tek tek açılarak diğer çift bulunmaya çalışılıyor.

2-8 yaş arası çocuklar için tasarlanan ve üretilen bu özel oyun serisi sayesinde çocukların kartların eşini bulma sırasında el-göz koordinasyonu, hatırlama, eşleştirme becerileri gelişiyor, kelime hazneleri artıyor.

Hem Türkiye’de hem de Perre-Anatolian Puzzle’ın ihracat yaptığı ülkelerde satışa sunulan ‘Kırkpabuç eğitici oyun serisi’nin fiyatı 15.90 TL. Bu özel seriye D&R, Toyzz Shop, Özdilek, Panel Kırtasiye, Nezih, Remzi ve İnkılap Kitabevleri ile hepsiburada.com, puzzledunyasi, puzzledepo, puzzlegaleri, hizlial gibi internet siteleri ve www.anatolan.com.tr adresinden ulaşılabiliyor.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)