adscode
adscode

Çocukların Gülücüğü TEGV’e Destek Olarak Dönüyor

Real Hipermarketler Zinciri, çocukların yüzlerindeki gülümsemenin artarak devam etmesi için “Sen Gül O Gülsün” Kampanyası başlattı.

Çocukların Gülücüğü TEGV’e Destek Olarak Dönüyor
Vakıf ve Dernekler

Kampanya kapsamında 17-26 Nisan arasında, Instagram ve Twitter’dan sengülogülsün etiketiyle (#sengülogülsün) ya da Facebook’ta Real sayfası üzerinden çocuklarının gülümseyen fotoğraflarını paylaşanlar, TEGV (Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı) aracılığıyla, bir başka çocuğun mutluluğuna vesile oluyor. 

Real Hipermarketler Zinciri, 23 Nisan Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlediği “Sen Gül O Gülsün kampanyasıyla çocukların eğitimine destek oluyor. Sosyal medya üzerinden sengülogülsün etiketiyle çocuklarının gülümseyen fotoğrafını paylaşan ebeveynlerin paylaştıkları her fotoğraf TEGV’e destek olarak geri dönüyor. Paylaşılan fotoğraf başına Real tarafından TEGV’e yapılan destek, maddi imkanı olmayan çocukların eğitimlerine devam etmelerine katkı sağlayacak.

Kampanya Twitter, Instagram ve Facebook Üzerinden 26 Nisan’a Kadar Devam Ediyor

26 Nisan’a kadar devam edecek kampanyaya katılmak isteyen ailelerin öncelikle www.real.com.tr’deki “Fırsatlardan Haberdar Ol” formunu doldurmaları gerekiyor. Katılımcılardan daha sonra, çocuklarının gülümseyen fotoğraflarını www.facebook.com/realhipermarketleri sayfasında bulunan kampanya duyurusunun altına yüklemeleri bekleniyor.

Kampanyaya Twitter ya da Instagram üzerinden katılmak isteyen katılımcıların, “Fırsatlardan Haberdar Ol” formunu doldurduktan sonra, çocuklarının fotoğraflarını sengülogülsün etiketiyle (#sengülogülsün) paylaşmaları yeterli oluyor.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)