adscode
adscode

Çocukların Mutluluğu Çevre’de Konuşulacak

Çevre Kolejinin geleneksel “Etkin Ebeveyn” semineri bu yıl 17 Aralık tarihinde 27. kez gerçekleştirilecek. Etkinlikte Dr. Özgür Bolat “Mutlu ve başarılı çocuk nasıl yetiştirilir?” temalı bir seminer verecek.

Çocukların Mutluluğu Çevre’de Konuşulacak
İlkokul
Sadece öğrencilerin değil, ebeveynlerin de bilinçlenmesine öncülük eden Çevre Koleji bu kapsamda 2001-2002 eğitim öğretim yılından bu yana “Etkin Ebeveyn Seminerine” ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

Çevre Koleji Rehberlik ve Psikolojik Danışma Birimi tarafından her yıl ebeveynlerin yaşadıkları sorunlara uzman kişilerle çözüm üretmek amacıyla düzenlediği seminerlerin 27.cisi 17 Aralık Cumartesi günü Çevre Koleji Erenköy kampüsünde gerçekleşecek.
 

Bu yıl “Beni Ödülle Cezalandırma” kitabının yazarı Dr. Özgür Bolat’ın konuşmacı olarak katılacağı seminerin konusu “Mutlu ve Başarılı Çocuk Nasıl Yetiştirilir?” olacak.

Dr. Özgür Bolat 2 saat sürecek seminerde “Ödül ve övgü çocuklara nasıl zrar verir? Gerçek sevgi nedir ve çocuklar gerçekten nasıl sevilir? Başarı mutluluk getirir mi? Hangi aileler mutlu ve başarılı çocuk yetiştirir? Çocukta sorumluluk duygusu nasıl gelişir? Neden çocuklar teknolojiye bağımlıdır?” konuları üzerine ebeveynleri bilgilendirecek.

Her yıl farklı bir temayla düzenlenen “etkin ebeveyn ”seminerlerinin amacı, ebeveynleri yaşadıkları sorunlara ortak çözüm üretebilmelerini sağlamak için, konusunda uzman kişilerle ortak bir platformda buluşturmak. Seminere katılım kamuoyuna açık ve ücretsiz olacak. 

 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)