adscode
adscode

Çocukların yararına "Güzelliklere Yolculuk" etkinliği

Yaratıcı Çocuklar Derneği ve Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı tarafından, çocuklara destek olmak amacıyla moda, bireysel gelişim ve güzellik alanlarında "Güzelliklere Yolculuk" etkinliği düzenlendi.…

Çocukların yararına "Güzelliklere Yolculuk" etkinliği
Etkinlikler
Swiss Otel'de düzenlenen etkinlikte konuşan Yaratıcı Çocuklar Derneği Yürütme Kurulu Başkanı Demet Sabancı Çetindoğan, etkinlikte toplanma amaçlarının çocuklar olduğunu söyledi.

Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı ile birkaç yıldır bu tarz projeler yaptıklarını ifade eden Çetindoğan, yaptıklarını projelerin örnek olmasını çok arzu ettiklerini anlattı. 

Çetindoğan, Türkiye'de herkesin kendi çabasıyla bir şeyler yaptığını dile getirerek, şöyle devam etti:

''Böyle ortak projelere toplum olarak çok yatkın değiliz. Biz buna örnek olmak istedik. Son 2- 3 yıldır da çok güzel çalışmalar yapıyoruz. İnşallah bundan sonra da böyle güzel etkinliklerimiz devam eder. Derneğimiz, bin 500 okulla Türkiye genelinde çalışıyor. Bunların içerisinde devlet okulları da var. Çok değer verdiğimiz çalışmalar var. Geleceğimiz olan çocuklara güveniyoruz ve onlarla şimdiden gurur duyuyoruz. Bizleri yurt dışında çok güzel temsil etmeye başladılar.'' 

Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı Başkanı Figen Özbek ise vakıf olarak çocukların için çaba gösterdiklerini belirterek, ''Yaratıcı Çocuklar Derneğiyle uyum içerisinde çalışıyoruz. Çalışmalarımızla da Türkiye'de bir örnek olmak istiyoruz. İki ayrı kurumuz ama amaçlarımız aynı. Bugün sizin yardımlarınız da çocuklara enerji taşıyacaklar.'' ifadelerini kullandı.

Etkinlik kapsamında takılar, makyaj malzemeleri, elbiseler, ev eşyaları ve çantaların satışından elde edilecek gelir, çocukların yararına kullanılması için Yaratıcı Çocuklar Derneği ve Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfına bağışlanacak. 

AA

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)