adscode
adscode

Coşku Dolu “Relaxing Day” Festivali

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Mühendislik ve Uluslararası Öğrenci Topluluğu tarafından hazırlanan “Relaxing Day” adlı Festival GAÜN Amfi Tiyatroda gerçekleştirildi.

Coşku Dolu “Relaxing Day”  Festivali
Etkinlikler

Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan Piri Reis Grubu, Civil Trio Grubu, İntegral Rock Grubu, GAÜN breakers gibi çeşitli müzik gruplarının sahne aldığı festivalde, öğrenciler yoğun ders döneminin sonunda gönüllerince eğlenerek stres attı. 

Festivalin açılışında konuşan GAÜN Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Bayram, festivali öğrencilerin düzenlemesinin ayrı bir önem arz ettiğini, bu sayede daha fazla sahiplenildiğini ve salonların, tribünlerin daha kalabalık olduğunu ifade etti. 

Prof. Dr. Bayram, “Üniversiteler için “Sky is limit” sözü kullanılır. Bu tiyatro amfinin de tavanı gökyüzüdür, limitinizde orasıdır. Üniversiteleri üniversite yapan öğrencileridir, mezunlarıdır. Tüm başarılı ve isim yapmış üniversitelerin başarıdaki anahtarı bu olmuştur. Siz öğrencilerimiz ne kadar iyi iseniz, biz o kadar iyiyiz demektir. Bizim görevimiz sadece sizin yolunuzu açmak. Bugün eğlenin, arkadaşlarınızla gülün oynayın. Bugünden finalleriniz için şimdiden hepinize başarılar” dedi.

Festivalde, online oylama sonucu akademisyen ve asistan dalında en sempatik hoca belirlendi. Oylama sonucunda akademisyen dalında GAÜN Öğretim Üyesi Doç. Dr. Aytaç Güven ve Araştırma Görevlisi Süleyman İpek’e GAÜN Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Bayram tarafından ‘En Sempatik Hoca’ ödülü takdim edildi.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)