adscode
adscode

'Çözüm Süreci Kepazeliği'

ATASEN; 'Çözüm Süreci Kepazeliği'

'Çözüm Süreci Kepazeliği'
Sendikalar
Çözüm süreci denilen çözülme sürecine destek verenler, Akil İnsanlar Heyeti'nde yer alan Eğitim Sen ve Eğitim Bir Sen, sürecinizin nelere yol açtığını görmüyor musunuz?

Gördüğünüz halde bu kepazelikleri bilerek mi destekliyorsunuz?

Bu sendikaların üyeleri, peki ya siz bu yapılara üye kalmaya devam ederek
neye hizmet etmiş olduğunuzun farkında değil misiniz?

Atatürk'ün ifadesiyle kim gaflet, kim dalalet, kim hıyanet içindedir?

Türkiye Cumhuriyeti Devleti içinde Kürtçe "Biji Serok Obama" diye slogan atan vatansızlık ve alçaklık bataklığını yaratan iklim derhal ortadan kaldırılmalıdır.

Halkların kardeşliğiyle emperyalizme karşı birlikte mücadele edeceğiz, diyen yurtseverlik iddiasındaki kimi sol akımlara da buradan sesleniyoruz. Antiemperyalist mücadeleyi kimlerle birlikte, kime karşı vereceksiniz? Kürtçe "Biji serok Obama!" diye bağıranlarla mı?

Aynı seslenişimiz ümmetçi anlayışla din kardeşliği iddiasında olan samimi dindarlar için de geçerlidir. Gavur Amerika'yı kendine kurtarıcı bellemiş olanlarla mı din kardeşliği yapacaksınız?

Atasen (Ata Eğitim ve Bilim Çalışanları Sendikası) olarak açıkça söylüyoruz: Bırakın artık bu safsataları, gerçekten yurtseverseniz Atatürkçü çizgide yerinizi alın.

Türk askerine taş atıp saldıranlar, karnı burnunda karısının yanında arkadan kurşun sıkanlar, Kuzey Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin polisi statüsündeki peşmergeye tezahürat yapıp alkış tutmaktadır. Amerikan köpeği olmaya dünden hevesli biçimde mesaj vermekte, adeta mandaterlik talebi haykırmaktadır.

Acı ama gerçek olan budur. Gerçeklere uygun çözümler üretilmelidir.

"Türkiye Türklerindir!" K. ATATÜRK (02.09.1921)

ATASEN
Ata Eğitim ve Bilim Çalışanları Sendikası
www.atasen.org.tr
www.facebook.com/ATASENDIKA

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)