adscode
adscode

Darüşşafaka, eğitim için İstanbul Maratonu'ndaydı!

Geçtiğimiz günlerde 37'ncisi düzenlenen İstanbul Maratonu'nda 256 gönüllü, Darüşşafaka'da eğitim gören öğrencilerin masraflarını karşılamak amacıyla yerini aldı.

Darüşşafaka, eğitim için İstanbul Maratonu'ndaydı!
Vakıf ve Dernekler
Darüşşafaka için bağış toplamayı hedefleyen gönüllüler, 9 Kasım'dan bu yana sevdiklerini ve arkadaşlarını Darüşşafakalı çocukların geleceğini aydınlatmaya davet ediyor.

Maraton kampanyasında Darüşşafaka'da bu yıl eğitim görmeye başlayan 24 öğrencinin eğitim dahil tüm giderleri olan 720.000 TL'nin beraber karşılanması hedefiyle yola çıkıldı.

Darüşşafaka Cemiyeti, Darüşşafakalılar Derneği ve Darüşşafaka Spor Kulübü'nün organizasyonuyla Darüşşafaka ailesi, bu yıl İstanbul Maratonu'na bugüne kadarki en kalabalık ekibiyle katıldı. Yüreği Darüşşafaka için çarpan yaklaşık 300 Darüşşafakalı, Darüşşafaka gönüllüsü ve çalışanı, adımlarını hep birlikte tek yürek halinde "eğitimde fırsat eşitliği" için attı ve Boğaziçi Köprüsü'nü birlikte geçti. Maratonda, "eğitim olmazsa olmaz" diyen 177 gönüllü yürüdü ve 79 gönüllü koştu. Darüşşafaka Ortaokulu'ndan 29 öğrenci de yürüyüşe katıldı.

"Yürümek için yürüyüş bandı, koşmak için koşu bandı #olmasadaolur, ama eğitim olmazsa olmaz" diyerek adımlarıyla öğrencilerin geleceğini aydınlatan gönüllüleri hâlâ destekleyebilirsiniz! İstanbul Maratonu kampanyası 18 Kasım'a kadar devam ediyor!

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)