adscode
adscode

Darüşşafaka’nın Sınıfları Şarkılarla Yenilenecek!

Darüşşafaka Eğitim Kurumları’nın gelenekselleşen bağış konserinde bu yıl ENBE Orkestrası sahne alacak. ENBE Orkestrası’na Betül Demir, Burcu Güneş, Erdal Çelik, Hayyam, Işın Karaca, Ziynet Sali ve genç…

Darüşşafaka’nın Sınıfları Şarkılarla Yenilenecek!
Etkinlikler
 20 Mart Cuma günü Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenecek konser, Darüşşafaka sınıflarının teknolojik altyapısını yenilemek için gerçekleştirilecek.

"Eğitimde fırsat eşitliği" misyonu doğrultusunda 1863 yılından bu yana babası veya annesi hayatta olmayan, maddi olanakları yetersiz, başarılı binlerce çocuğa eğitimle yeni bir hayat armağan eden Darüşşafaka, geleneksel bağış konserlerine ENBE Orkestrası'yla devam ediyor.

Konserde ENBE Orkestrası’na Betül Demir, Burcu Güneş, Erdal Çelik, Hayyam, Işın Karaca, Ziynet Sali’nin yanı sıra genç yetenekler Büşra Periz, Cem Belevi, Haydar Yılmaz, İlyas Yalçıntaş, Rümeysa, Tuvana Türker eşlik edecek.

Konserin biletleri, Biletix’te dört farklı fiyat kategorisinde satışa sunulurken, Darüşşafaka’ya daha çok katkı sağlamak isteyenler, 250 ve 500 TL’lik bağış karşılığı sınırlı sayıdaki biletlerden de alabilir.

Her çocuğun kaliteli bir eğitimi hak ettiğine inananları buluşturacak konserin tüm geliri, Türkiye’nin dört bir köşesinden sınavla seçilen 1000’e yakın öğrencinin eğitim gördüğü Darüşşafaka Eğitim Kurumları'ndaki sınıfların teknolojik altyapısının güncellenmesi amacıyla kullanılacak.

Yer: Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı
Tarih: 20 Mart Cuma - 20:30
Bilet fiyatları:
1. Kategori – 112 TL
2. Kategori – 89 TL
3. Kategori – 67 TL

 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)