adscode
adscode

DAÜ‘de Toles Kursları Başlıyor

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Kıbrıs ve Türkiye çapında resmi TOLES (Hukuk İngilizcesi Becerileri Sınavları) koordinatörlüğünü sürdürmeye ve Sınav Merkezi olmaya devam ediyor.

DAÜ‘de Toles Kursları Başlıyor
Üniversite

Yabancı Diller ve İngilizce Hazırlık Okulu ve Hukuk Fakültesi işbirliği ile başlatılmış olan TOLES kurs ve sınavları için artık İngiltere’ye gitmeye gerek kalmadığını belirten DAÜ Öğretim görevlisi ve TOLES Kursları ve Sınavı Koordinatörü Peril Emiroğluları Hukuk İngilizcesi kursları için fırsatın ayağımıza kadar geldiğine değindi. Doğu Akdeniz Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi işbirliğinde düzenlenecek olan kurslara başvurular hala devam etmektedir. 9 hafta süresince devam edecek olan kursların ilk haftası ücretsiz Demo Haftası olarak planlanmaktadır. “Temel Hukuk İngilizcesi I” adı altında düzenlenecek olan kursların ilk etabını tamamlamış olan katılımcılar için on günlük bir aradan sonra kursun devamı olan “Temel Hukuk İngilizcesi II” programı düzenlenecek.

 

Kursun ilk haftasında düzenlenecek olan Demo Haftası 13 – 15 Şubat 2012 tarihleri arasında DAÜ Hukuk Fakültesi LA4 Amfisinde, Lefkoşa Atatürk Öğretmen Akademisi Konferans Salonu’nda ve Girne Belediyesi Terminal Konferans Salonu’nda saat 17:30 – 19:30 saatleri arasında düzenlenecek. Demo haftası süresince katılımcılar örnek Hukuk ingilizce derslerini izleme  fırsatını yakalayabilecek ve kursa ilgi duydukları takdirde hemen orada kursa kayıt yaptırabilecekler veya DAÜ Sürekli Eğitim Merkezi’nden (DAÜ-SEM) veya http://sem.emu.edu.tr adresinden temin edecekleri başvuru formunu doldurup DAÜ-SEM Sekreterliği’ne teslim edebilirler ya da fakslayabilirler. (Fax no:  0392 630 2472)

 

Demo Haftası süresince de kayıtlar ayrıca devam edecektir. İlgilenenler ayrıntılı bilgiye 630 2471 veya 630 2423 ve 0542 864 0646 numaralı telefonlardan veya peril.emirogulları@emu.edu.tr, sfleps.promotion@emu.edu.tr adreslerinden ulaşabilirler.        

 

 

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)