adscode
adscode

DAÜ’de Türküler Söylenecek

Türkülerle DAÜ-3 Etkinliği Yarın Akşam Yapılıyor

DAÜ’de Türküler Söylenecek
Etkinlikler

 

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Öğrenci Hizmetleri ile Sosyal ve Kültürel İşlerden Sorumlu Rektör Yardımcılığı’na bağlı olarak faaliyet gösteren Sosyal ve Kültürel Aktiviteler Müdürlüğü ile DAÜ Öğrenci Konseyi’nin her yıl geleneksel olarak  düzenledikleri “Türkülerle DAÜ-3” etkinliği yarın akşam (23 Aralık 2011 Cuma) gerçekleştiriliyor.

 

DAÜ Lala Mustafa Paşa Spor Sarayı’nda saat 19:00’da başlayacak olan etkinliğe KKTC Üniversiteleri’nden ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusu, Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi, Atatürk Öğretmen Akademisi Türk Halk Müziği toplulukları ve DAÜ Müzik Kulübü ile Türk Halk Müziği Topluluğu katılarak türkü severlere mini konserler verecekler.

 

Girişin ücretsiz olacağı gecenin sonunda ise, Türk Halk müziğine olan sevdasını modern bir yorumla birleştiren ve bunun yanı sıra özgün çalışmalarıyla müzik severlerin beğenisini kazanan, güçlü sesi ve kendisine has yorumuyla Kubat, türkü severlere unutulmaz bir konser verecek.

 

İlgililerden alınan bilgiye göre, bu gecede hem türkü severlere hoş bir gece yaşatmak hem de Türk kültürünün en önemli öğelerinden biri olan türkü kültürünü canlı tutmak hedefleniyor.

 

 

 

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)