adscode
adscode

David Beckham'ın Başarısının Sırrı

Ünlü radyocu Özgür Aksuna’dan Nesibe Aydın öğrencilerine özel Türk Dil Bayramı kutlaması

David Beckham'ın Başarısının Sırrı
Etkinlikler
 TÜRKİLİZCE DEĞİL, TÜRKÇE
 
Türk Dil Bayramı kutlamaları sebebiyle, Nesibe Aydın Eğitim Kurumları, öğrencilerini ünlü radyo programcısı Özgür Aksuna ile “  Yüzde yüz iletişim” seminerinde bir araya getirdi. “Başarı Nedir?” sorusu ile başlayan seminerde ünlü programcı ilginç bir hikaye ile öğrencilere doğru iletişimin yöntemleri hakkında bilgi verdi. Ünlü futbolcu David Beckham’ın başarısının sırrını anlatan Aksuna, aldığı ilginç cevaplar ile öğrencileri kahkaya boğdu.
 
Sosyal Medya ve internet dilinin, dilimiz üzerindeki olumsuz etkilerini ve ana dilin gelecek için önemini Nesibe Aydın öğrencilerı için paylaşan Aksuna, en çok yapılan iletişim kazaları hakkında da öğrencilere gülümseten örnekler verdi.


 
Söyleşi şeklinde gerçekleşen seminerde, soru cevap tekniği ile doğru iletişim yöntemlerini anlatan sevilen radyocu, yaptığı kısa yarışmalar ile bol bol kitap hediye etti.
 
Türk Dil Devriminin 82. Yıldönümü’nde Nesibe Aydın Eğitim Kurumları,düzenledikleri ana dilin önemini vurgulayan eğitici ve bir okadar da eğlenceli seminer ile öğrencilerine keyifli bir gün yaşattı.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)