adscode
adscode

DİGİTALZONE KATILIMCILARINDAN BİRİ OLAN CINDY KRUM

Dijital Pazarlama ilgililerinin, bu alanda kariyer hedeflemek isteyenlerin, web sitesi kurucularının ve daha pek çok takipçinin bildiği üzere Digitalzone, Türkiye’nin sektördeki en önemli ve tek etkinliğidir.…

DİGİTALZONE KATILIMCILARINDAN BİRİ OLAN CINDY KRUM
Türkiye'den Haberler
Dijital Pazarlama ilgililerinin, bu alanda kariyer hedeflemek isteyenlerin, web sitesi kurucularının ve daha pek çok takipçinin bildiği üzere Digitalzone, Türkiye’nin sektördeki en önemli ve tek etkinliğidir. Uzun zamandır sadece Seozone ismi ile anılan etkinlik, içeriğinin güncellenmesi ve detaylandırılması ile birlikte Digitalzone ismini almıştır. Zeo Agency tarafından düzenlenilen bu etkinlikte her yıl uluslararası konuşmacılar İstanbul’da ağırlanmaktadır.

Dijital Pazarlama bilindiğinden çok daha geniş bir alana yayılmaktadır. Gerçi sektörün dijitale doğru evrimleşmesi, sektörde bilinmeyen, takip edilmesi zor, gelişmeye devam eden çok geniş bir alan doğurmuştur. İnternetin yaygınlaşmasının da büyük etkisi olan bu bilgi havuzunda yapılan etkinliklere olan katılım da buna bağlı olarak artmaktadır. Dijital Pazarlama teknolojilerinin etkinlik kapsamına alındığı 2016 yılında Türkiye’den hepsiburada.com, n11.com gibi bilinirliğini kanıtlamış online ticaret sitelerinin kurucuları ile birlikte uluslararası daha bir çok katılımcı konuşmacı olarak katılmıştır. Böylece interaktif bir konferans konsepti yaratılan etkinlik sayesinde anlatılan konu başlıkları oldukça detaylıdır. 2 gün süren konferansta Anahtar Kelime ve Pazar Araştırmasında Uzmanların Bildiği Teknikler, 2016 Yılında Pazarlama Uzmanları Google’a Nasıl Uyum Sağlamalı?, Googler’ın Gözünden: Makine Öğrenme ve Google Arama’nın Geleceği, Yapabileceğiniz En Kötü 50 SEO Hatası Ve Çözümleri, SEO Stratejilerinizi Ölçümlemek, Büyük Ölçekli E-Ticaret Projelerinde SEO Çalışmalarını Kurgulamak, Startup’tan E-Ticaret Devi Olmak: SEO Altyapısı Oluştururken Google’ı Doğru Yorumlamak gibi onlarca konu konuşulmaktadır. Konuşmalarda sadece profesyonel konular konuşulmamakta, ayrıca konuşmacıların hayatlarına dair tecrübeleri de anlatılmaktadır.

Cindy Krum, Türkiye’nin en büyük SEO ajanslarından biri olan Zeo Agency tarafından düzenlenen etkinliğe katılan konuşmacılardan sadece biridir. Krum, şirketlerin kısa ve uzun vadeli hedefleri için en etkin mobil pazarlama stratejilerini öneren MobileMoxie’nin kurucusudur. Şirketlerin ihtiyaçları ve hedefleri doğrultusunda bir plan yapan şirket, gelirinizin artmasında önemli rol oynamaktadır. Aynı zamanda Cindy Krum MobileMoxie ile birlikte firma sahiplerinin de bu konuda bilgi birikimine sahip olmaları için atölyeler ve eğitimler düzenlemektedir. Ulusal ve uluslararası birçok etkinliğe düzenli bir şekilde konuşmacı olarak katılan Cindy, Mobile Marketing hakkında yazdığı kitap ile de rehber niteliği taşımaktadır. Sitelerin mobil olması ciddi bir emek ve zaman ister. Bunun için öncelikle nereden başlanılacağının bilinmesi ve bir plan oluşturulması gerekmektedir. Cindy Krum’un kurucusu olduğu bu şirket bunun için çalışmaktadır. Mobil pazarlama araçları paketi sunan şirket müşterilerine mobil deneyim sunması için yardımcı olmaktadır. Bir mobil siteyi kodlarken, mobil aramada performansı test ederken ya da yeni bir mobil kampanyasında çalışırken MobileMoxie destek vermektedir. Herkes için ve her cihazda web deneyimi oluşturmak için çalışmaktadır. Mobil pazarlama ve SEO konusunda danışmanlık hizmeti veren, şirketler için çözümler üreten Cindy Krum bu şekilde projenizi geliştirmenize yardımcı olmaktadır.

Konferansta mesleki ve hayati tecrübelerini aktaran Cindy Krum, ilgililerin bilgi birikiminden faydalanmak isteyeceği kişilerden biridir. Bir çok soruya cevap niteliğinde olan Digitalzone konferansları, aylık etkinlikleri ile de oldukça popülerdir.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)