adscode
adscode

“Dijital dünyanın liderliği için daha çok icat çıkarmalıyız ”

TTNET Genel Müdürü Abdullah Orkun Kaya Liderlik Forumu’nda gençlere seslendi:“Dijital dünyanın liderliği için daha çok icat çıkarmalıyız ”

“Dijital dünyanın liderliği için daha çok icat çıkarmalıyız ”
Etkinlikler

Türkiye’nin dört bir yanında eğitim gören 250 üniversite öğrencisinin katılımıyla düzenlenen TTNET Liderlik Forumu’nda konuşan TTNET Genel Müdürü Abdullah Kaya, “Hayatımızın her alanını büyük bir hızla değiştiren dijital dönüşüm, liderliğin tanımını da değiştiriyor. İçinde olduğumuz bu yeni dönemde liderliğin yolu, yenilikçi dijital fikirlerden,  inovasyondan, daha çok icat çıkarmaktan geçiyor”  dedi.

Türkiye’nin önde gelen şirketlerinin yöneticileri, TTNET ve Bilkent Üniversitesi Marka Kulübü işbirliğiyle Ankara’da düzenlenen “TTNET Liderlik Forumu”nda deneyimlerini gençlerle paylaştı.
Türkiye’nin lider internet şirketi TTNET’in ana sponsorluğunda düzenlenen Liderlik Forumu’nda, üniversiteli gençler iş dünyasının liderleriyle bir araya geldi.
Liderlik Forumu’na katılan TTNET Genel Müdürü Abdullah Orkun Kaya etkinlikte bir konuşma yaparak, üniversite öğrencilerine iş dünyasında başarılı olmanın ipuçlarını ve deneyimlerini paylaştı. “Hayatımızın her alanının büyük bir hızla dijitalleştiği bu yeni dönemde, geleceğin anahtarı yenilikçi fikirlerde” diyen Abdullah Orkun Kaya, sözlerine şöyle devam etti:
“Dijital dönüşüm, günümüzde liderliğin tanımını da değiştiriyor. Yeni dönemde liderliğin yolu, yenilikçi, dijital fikirlerden, inovasyondan ve yetenekleri bir araya getirme becerisinden geçiyor. Biz de Türkiye’nin lider internet şirketi TTNET olarak ülkemizi dijital dünyada daha yüksek noktalara taşımak üzere çalışıyoruz. Sunduğumuz yenilikçi ürün ve servislerle sektörümüze öncülük ederken yeni dönemin liderlerine destek veriyor, ülkemizde dijital ekosistemi büyütmek amacıyla birçok platformda çalışmalar yapıyoruz. Geleceğin liderlerine birlikte icat çıkarmak ve yeni fikirleri birlikte geliştirmek üzere çağrıda bulunuyoruz.”
TTNET’in Boğaziçi Üniversitesi işbirliğiyle düzenlediği Liderlik ve Girişimcilik Programı'nın ardından Bilkent Üniversitesi Marka Kulübü işbirliğiyle düzenlediği Liderlik Forumu’na, Türkiye’nin dört bir yanında eğitim gören 250 üniversite öğrencisi katıldı. Etkinliğe TTNET desteğiyle ücretsiz olarak katılan öğrenciler iş dünyasının öncü şirketlerinin yöneticilerinin tavsiyelerini ilk elden alma olanağı buldu.
 


 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)